Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kodi-hoz van még valami más...

Kodi-hoz van még valami más kiegészítő a movieshark-on kívül mert ez sajnos nem működik?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem ilyen androidos tv box ot (Xiaom mi box 3) hogy online tudják nézni filmeket tv-n mert nem volt még smart tv-m de jó lett volna egy arra viszont nem volt most pénzem, úgyhogy nekem ezt azt eszközt ajánlottak!

Viszont az a baj hogy online még eddig 1 filmet sem sikerül rajta el indítani csak azokat amik fent vannak YouTube on az rendesen működik mert böngésző sincs rajta és a playből sem lehet letölteni rá csak ilyen neve sincs semmi két Chrome pl nincs!

Így próbálkoztam elsőként a netflix-el de első hónap ingyenes de még akkor is megérné nekem 3000 Ft ot itt viszont az a baj hogy magyar szinkronos film, sorozat egy sincs rajta feliratos is csak elvétve de az úgy nem az igazi!

Utána pedig a Kodi val is próbálkoztam itt elvileg a Movieshark-ot ajánlották ahol az online filmek, sorozat barát, és egyéb tv- csatornát is lehetett volna vele fogni eléggé átnéztem de lehet valamint rosszul csináltam de többen is jelezték fórumon, hogy a Movieshark már nem elérhető aki esetleg használta ezt a kiegészítőt az lehet tudja!

De akkor kérdem és, hogyan is lehetne ezen az Androidos boxon normál magyar filemt nézni pl azokat amik online is fent vannak ha semmi nem érhető el rajta elvileg ezt azért tervezték, csak lehet nem magyaroknak mert semmi nem magyar rajta akkor ez nem is ért 20k-t ami hiba nélkül működik rajta az a YouTube!

2017. júl. 18. 16:39
 1/3 anonim ***** válasza:

A régi MS nem megy. Az új:

[link]

2017. júl. 19. 08:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi pedig utána is néztem érdekes, hogy ezt nem említették meg sehol ha lesz időm majd kipróbálom és ha jó akkor írok
2017. júl. 19. 17:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Na kipróbáltam köszi működik is a régit nem ismertem de abban volt sorozat barát ebben nincs de annyi baj legyen igaz azt írják, hogy még fejlesztés alatt van de ami a leglényegesebb volt az a filmek mozicsillag működik az rendben van köszi
2017. júl. 19. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!