"Sajnos" szerelemre vágyom, és a kiegészítő mezőben írtam is egyet s mást erről. Volna itt megfelelő?
Ez a sírás rívás hidd el nem fog neked nőt teremteni...
Ezzel csak azt sugallod h mennyire egy nyámnyila gyenge karakter vagy...
Míg olvastam az irományod végig egy melankólikus érzés telepedett rám ha nő lennék azt mondanám NEM NEM és NEM!
Változz!
De most tényleg minden csajnak a nagyotmondó, mókusvakító fukszos, izomtrikós gyurmák kellenek akikről lerí hogy mennyire nem önmaguk és 0-24be keménykednek meg játszák hogy nincs egy darab érzésük se (+ tetettett fakutyaröhögés, rajulás, Merdzsó és BÉJEMVÉ imádat, VW golf tuningolása, másodállásban DÍDZSÉKEDÉS)
Elég érzelmes pasi vagyok és imádok romantikázni!
De határozott a fellépésem és nem olyan vagyok mint egy "pucércsiga"...
Határozott vagyok elég erős a jellemem, de hazudnék ha azt mondanám h a számomra tetsző lány társaságában nem vagyok zavarban és enyhén feszült, de mindig tudom h mit akarok.
Nem vagyok gyúrógéza, iga VW-em van de csak egy kis polo :D
nem a szülők pénzén tengődök és nem frenkizek senkinek sem.
Csak ha mi vagyunk az erősebb nem akkor jogos h ezt mutassuk is a lányok felé!
Ha érdekel a pszichológia meg a filozófia, akkor mozogj ilyen társaságban... a depresszió gáz, jobbulást!
Nem kéne így befordulni, és ne hozzád hasonlót keress,hanem aki életet lehel beléd. Mert tényleg rossz olvasni amit írsz.
Úgy írsz, mint aki be van szívva, totál idegesítő. Nekem nem kéne ilyen férfi, bármennyire is vagyok erkölcsös, érdeklődésben hasonló, és viszonylag romantikus lány. 2 perc alatt az agyamra mennél. xD Voltam depressziós, és akkor összejöttem egy depressziós fiúval. Főiskolások voltunk, 20 évesek. Tökéletesen jó volt, a maga szar és befordult módján. Szeretethiányosak voltunk, a szeretet megadtuk egymásnak, meg minden. De felüdülés volt, mikor 2 évvel később vége lett. Azóta ÉLEK és VIRULOK. Soha többet nem akarom átélni azt, amin átmentem. Mert az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!