Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Sajnos" szerelemre vágyom,...

"Sajnos" szerelemre vágyom, és a kiegészítő mezőben írtam is egyet s mást erről. Volna itt megfelelő?

Figyelt kérdés
Reménykedve írok, hátha találok itt értelmes, erkölcsös lányt, akit foglalkoztat világ működésének megértése, képes a racionális gondolkodásra, de mellette van annyi "érzelmek általi vaksága", hogy képes a jó kedélyállapotra. Romantikus lélekkel rendelkezik, benne értve a segíteni vágyást... Viszont ezek a tulajdonságok rendkívül ritkák, így a reményem sem nagy, de annyi van, hogy írjak. (A rólam való infókat privátban meg lehet tudni, de némelyikük már mindebből kikövetkeztethető)
2015. máj. 5. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
83%

Ez a sírás rívás hidd el nem fog neked nőt teremteni...

Ezzel csak azt sugallod h mennyire egy nyámnyila gyenge karakter vagy...

Míg olvastam az irományod végig egy melankólikus érzés telepedett rám ha nő lennék azt mondanám NEM NEM és NEM!

Változz!

2015. máj. 5. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
" erkölcsös lányt" Térdre imára, ha kifogsz egy prűd apácát. Szex mennyisége: évi 1. Na jó, esetleg a szülinapodon is lehet egy menet, de csakis misszionáriusba és csakis sötétben.
2015. máj. 5. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Szvsz az erkölcsös azt jelenti, hogy nem ment át rajta a fél egyetem, meg nem pakolják minden második buliban, nem azt, hogy sosem szexszel.
2015. máj. 5. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:

De most tényleg minden csajnak a nagyotmondó, mókusvakító fukszos, izomtrikós gyurmák kellenek akikről lerí hogy mennyire nem önmaguk és 0-24be keménykednek meg játszák hogy nincs egy darab érzésük se (+ tetettett fakutyaröhögés, rajulás, Merdzsó és BÉJEMVÉ imádat, VW golf tuningolása, másodállásban DÍDZSÉKEDÉS)

2015. máj. 5. 20:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Elég érzelmes pasi vagyok és imádok romantikázni!

De határozott a fellépésem és nem olyan vagyok mint egy "pucércsiga"...

Határozott vagyok elég erős a jellemem, de hazudnék ha azt mondanám h a számomra tetsző lány társaságában nem vagyok zavarban és enyhén feszült, de mindig tudom h mit akarok.

Nem vagyok gyúrógéza, iga VW-em van de csak egy kis polo :D

nem a szülők pénzén tengődök és nem frenkizek senkinek sem.

Csak ha mi vagyunk az erősebb nem akkor jogos h ezt mutassuk is a lányok felé!

2015. máj. 5. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Mivel jelenleg depressziós vagyok, a viszonylagos lelki gyengeség és melankólia szükségszerű, a léte mellett meg nagy eséllyel érezhető. És tisztában vagyok a nők működésével, és azzal is, hogy a jelenlegi állapotom mellett a siker esélye az eleve picinyről még tovább csökkent. De mindezek ellenére is kiírtam a kérdést, az okok egy része könnyen sejthető, mások kevésbé.
2015. máj. 5. 20:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Látom sokaknak fáj az igazság!
2015. máj. 5. 20:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja, és még valami: Az erkölcs (nálam) független a szexualitástól, csak ennyiből nem következik "bűn", viszont ettől még nőietlenség a szememben a sok korábbi partner, illetve az egy éjszakás kalandok. De ez olyan ösztönös és a szocializáció általi berögzültség, hogy még ezen túl tudnám tenni magam, de jobb volna sokkal, ha nem kellene, mert a (közel) ideális lány nem volt sosem ilyen.
2015. máj. 5. 20:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Megjegyzem, kifejezetten undorítónak találom, hogy az "erkölcsös lány"-ról mindenki a szexre asszociált. Levetkőzhetné már az emberiség ezt a kontraproduktív és primitív gondolkodást.
2015. máj. 5. 21:13
 10/10 anonim válasza:

Ha érdekel a pszichológia meg a filozófia, akkor mozogj ilyen társaságban... a depresszió gáz, jobbulást!

Nem kéne így befordulni, és ne hozzád hasonlót keress,hanem aki életet lehel beléd. Mert tényleg rossz olvasni amit írsz.

Úgy írsz, mint aki be van szívva, totál idegesítő. Nekem nem kéne ilyen férfi, bármennyire is vagyok erkölcsös, érdeklődésben hasonló, és viszonylag romantikus lány. 2 perc alatt az agyamra mennél. xD Voltam depressziós, és akkor összejöttem egy depressziós fiúval. Főiskolások voltunk, 20 évesek. Tökéletesen jó volt, a maga szar és befordult módján. Szeretethiányosak voltunk, a szeretet megadtuk egymásnak, meg minden. De felüdülés volt, mikor 2 évvel később vége lett. Azóta ÉLEK és VIRULOK. Soha többet nem akarom átélni azt, amin átmentem. Mert az nem normális.

2015. máj. 6. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!