Windows 7 x64 alatt dx10 telepítése fail.5let?
Nem létezik directx 10 telepítő. Minden olyan oprendszerben beépítve benne van, amin támogatott, és nincs régiekre. Minden önmagát directx 10 telepítőnek valló fájl kamu, vírus, tréfa, miegymás.
Mellesleg minek akarsz 7-re telepíteni valamit, ami gyárilag benne van? D3dx fájlokat meg managed assembly-ket lehet rápakolni a hivatalos telepítővel. Minden egyéb ott van alapértelmezetten.
Ahogy az első mondja. Rendszeresen frissített Windows 7 kell hozzá, illetve a DirectX Online telepítője.
Valamint napra kész video kártya driver. Ha ez után se megy amit szeretnél, a hiba a te készülékedbe van.
win10 volt, és elegem lett a sok restartrból, amit generáltak a win10 frissítései.
Nem vagyok kezdő, csak a játékok miatt van win a gépen, egyébként Fedora párti vagyok. Win 7 x64-re a dx 9.0c is érdekesen kúszott fel, de a 10 már sehogyse hajlandó. Igen, tudom, dx11-ig kompatibilis ez a fos verzió, de nem teszek fel megint 10-et a gépemre. Inkább, akkor nem játszom újabb játékokkal.
Mind2 válaszoló téved, mivel az MS honlapján van dx10 telepítő, és nincsen a windows 7 frissítések között dx frissítés. Igen, a 8/10-nél már a frissítések között van a dx is, de itt még nem! Hála a bitnek. Minek is kéne dx frissítés egy dos-s játéknak...
2. válasz:
a hiba nem az én készülékemben van, nem néztem el semmit.
eleve, ha nem WHQL-es a driver, nem megy fel ra dx.
windows egyéb fa s z s á g a i iránt egyébként lenne pár szavam, de hiába van újabb driver/chipset, ha a windows őkegyelme szerint nem whql-s, b a s z h atom, és nem megy rá
Fel lehet tenni nem vhql-es driver-t is:
https://www.youtube.com/watch?v=L9zFoKRT_Zk&ab_channel=TechT..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!