Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Call of Duty Modern Warfare-be...

Call of Duty Modern Warfare-ben valaki tud segíteni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval a helyzet az, hogy megrendeltem a Call of Duty Modern Warfare játékot, Game of The Year Edition-ben. A minap meg is jött, feltelepítettem, minden működik, viszont két problémám van. Csak olyan szerverre tudok felcsatlakozni amin only sniper van. Ez igazából lehet azért mert csak olyan szervereket találtam, vagy nem tudom. A másik pedig az, hogy hiába értem el az ötös szintet, nem unlockoltam semmit, és class-t sem tudok kreálni. Nagyon idegesít, hogy míg a haverjaim akiknek törtben van meg tudnak mindent csinálni, én pedig aki fizettem érte 3000 forintot csak sniprezni tudok. GameRangeres szerverekre pedig fel se enged. Van-e valami fix, vagy ötletetek? Leginkább a class csinálós cucc érdekel.

#Call of Duty 4 #Call of Duty: Modern Warfare #CoD #cod 4 class #cod 4 mw #class creating
2017. júl. 13. 17:22
 1/3 eeedeee válasza:
100%

Valószínűleg az lehet a probléma, hogy nem telepítetted fel a szükséges patcheket.

[link]

Ezen az oldalon az összes COD-hoz, az összes patch fent van. Sorrendben rakjad fel v1.4-től v1.7-ig.

2017. júl. 13. 18:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Édes istenem köszönöm szépen! Még egy kérdésem lehet? A promod az mit takar? Szóval, hogy olyan játékmódokkal tudok promoddal játszani, amilyenekkel a profik játszanak?
2017. júl. 13. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen profik vannak meg hogy jobb,a szerver de tapasztald meg;)
2017. aug. 3. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!