Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Call of Duty- Modern Warfare...

Call of Duty- Modern Warfare multi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régóta szeretnék újra játszani multiban a Call of Duty-val, a modern warfare részekkel, de nem találok tört szervert. Létezik még egyáltalán? Esetleg érdemes eredetiben megvenni valamelyik részt, játszik még valaki akármelyikkel is? Esetleg az újabb részek vannak olyan jók?

Most vettem új gépet, kb 3 éve nem volt lehetőségem komolyabb játékokat játszani a régin, annyira tropa volt, szóval kicsit kiestem a témából.

Ha tudsz tört szervert, vagy infokat az eredeti szerverek játszhatóságáról írj kérlek! Akkor is ha tudsz kicsit beszélni az újabb részekről, vannak olyan jók multiban vagy akar singleben, mint a modern warfare részek voltak?

2017. febr. 25. 10:37
 1/5 anonim ***** válasza:

az első Modern Warfare-en biztos játszanak még de amúgy a CoD ot eléggé lenyomta a BF

nem igen éri meg megvenni őket inkább még BF4 és az új BF1 ami most faxa

2017. febr. 25. 10:47
 2/5 A kérdező kommentje:

BF-el meg sosem játszottam, az lassabbnak tűnt, mint a CoD.

Tört szerveren ezek működnek vagy meg kene venni a Bf-et is?

2017. febr. 25. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:

nem tudom hogy tört van e nekem eredeti

bf 1 azért tűnhet lassabbnak mert óriási a játéktér de igencsak pörgős főleg hogy van pár száz 64 fős szerver ami mind tele van szóval van kivel és hol játszani

2017. febr. 25. 13:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Battlefield tört szerveren mennyire játszható? Van egyáltalán tört?
2017. febr. 27. 01:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs sajnos, talán a BF3-hoz van valami, de az már 6 éves játék :O
2017. febr. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!