Windows 7 ultimate rendszerben lévő felhasználói fiókok ügyében tudna vki segíteni?
Leszögezem, nem vagyok egy informatikus, úgyhogy kíméljetek a ledegradáló megjegyzésektől!
windows 7 ultimate rendszerben eddig egy felhasználói fiókom volt, ez a rendszergazda fiók. Majd létrehozott egy 1-es nevűt, ami általános jogú felhasználó és jelszóvédett. Ezt tudtommal nem én hoztam létre, a jelszót nem tudom, ha új jelszót akarok benne, vagy jelszó törlést, akkor ezt írja ki: 1 jelszavának eltávolítására készül.Ha eltávolítja a jelszót, 1 elveszti összes EFS titkosítású fájlját, személyes tanúsítványát,illetve webhelyek és hálózati erőforrások elérésére használt tárolt jelszavát.A jövőbeli adatvesztés elkerülése érdekében kérje meg 1 felhasználót, hogy készítsen jelszókiadási lemezt.
Mit jelent ez? Én nem hoztam létre! A rendszergazdai jelszó nélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!