Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi használja a mappát? Hogyan...

Mi használja a mappát? Hogyan deríthetném ki?

Figyelt kérdés
Van egy mappa a gépemen, amit ki akarok törölni, de valami használja. Hogyan deríthetném ki, hogy mi?

2017. júl. 3. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Találtam egy ilyet- ez kiírja úgy néz ki azt is hogy melyik szolgáltatás használja a fájlodat, tehát Start menü: Futtatás: services, ben leállíthatod, vagy lehet ez az app is leállítja. próbáld ki jobbat nemtudok mert windowsban nem nagyon vannak erre funkciók már vagy macerás, de én már megoldottam volna egy batch al amit indítás elé rakok nah mindegy az macerás :) mondom format c.:D
2017. júl. 4. 20:57
 12/18 anonim ***** válasza:
ezt : [link]
2017. júl. 4. 20:57
 13/18 A kérdező kommentje:

#12: Megnéztem a programot, de nem merem megpiszkálni, mert még összeomlasztom a rendszert.

[link]

2017. júl. 4. 21:11
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem engedi unlockolni. :(

[link]

2017. júl. 4. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor ezt keresd meg és állíts le majd töröld ki a fájt és kapcsold vissza [link]
2017. júl. 4. 21:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Túl sok szolgáltatás függ tőle, kb 6.
2017. júl. 4. 21:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt a szolgáltatást még le lehetne tiltani, mert csak az internetnek van rá szüksége, de a betűtípust a system használja, az pedig éppen ebben a mappában van benne, úgyhogy nem mennék vele semmire, mert a systemmel tényleg nem lehet mit kezdeni.
2017. júl. 4. 22:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű néha még egy mappát is kitörölni mi?:DDDDDDDD én linuxba multkor fölcsaptam a 4.9 beta kernelt, nem tudtam másolni fájlt gui ból :)XD
2017. júl. 4. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!