Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi használja a mappát? Hogyan...

Mi használja a mappát? Hogyan deríthetném ki?

Figyelt kérdés
Van egy mappa a gépemen, amit ki akarok törölni, de valami használja. Hogyan deríthetném ki, hogy mi?

2017. júl. 3. 18:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Esetleg a mappa neve alapján rákeresel. Ha általános nevű mappa akkor nem fogod kideríteni. Csökkentett módban lehet esetleg LiveCD-vel törölhető, persze attól függ mennyire fontos a mappa az oprendszer szempontjából...
2017. júl. 3. 18:58
 2/18 anonim ***** válasza:
lsof +D <mappa>
2017. júl. 3. 19:05
 3/18 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy a mappában van egy betűkészlet fájl és azt használja a rendszer, de nem tudok mit kezdeni vele. A betűkészleten kívül az összes fájlt töröltem benne. Egy trójai telepített fel dolgokat a gépemre, de a NOD32 csak részben törölte ki.
2017. júl. 3. 19:31
 4/18 AntZ ***** válasza:
Csökkentett módban sem tudod törölni?
2017. júl. 4. 16:59
 5/18 A kérdező kommentje:
#4: Nem, már próbáltam.
2017. júl. 4. 20:04
 6/18 anonim ***** válasza:

[link]

+ erőforrás figyelőben meg tudod nézni mi használja a mappát, melyik futó folyamat...nem tudom milyen rendszert használsz de Start menüben megtalálod

- Win 10 ben nekem abban a programban CPU fül -> társított leírok, ott beírod a mappa nevét (Leírók keresése), és bezárod a programot majd kitörlöd a mappát, írj ha sikerült

2017. júl. 4. 20:10
 7/18 A kérdező kommentje:
2017. júl. 4. 20:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Az trükkös akkor, mert vszínű azt az svc hostot nem tudod majd bezárni ami használja tulajdonképpen, mert az a rendszer része, de megpróbálhatod, ha nem akkor linuxal kitörlöd pendrivera/cd re rárakva(meg mindig jó ha van), vagy fogod és a Win telepítőlemeznek a helyreállítási parancssorában egy egyszerű rmdir <mappa> parancsal, vagy passz, még megnézheted milyen betűtípusokat használ a Windows a megjelenítéshez és átválthatsz másra...ez már nekem is magas :) Személyre szabásban lesz valahol
2017. júl. 4. 20:37
 9/18 anonim ***** válasza:

Vagy bezársz mindent ami fut, vagy ami nem okozza a rendszer leállását és megpróbálod kitörölni, vagy végső esetben nukleáris újratelepítés teljes formázással meg lemented cuccaid Vírusirtó jelenlétében, ajánlom a malware bytot na hali:) véglegesnek meg Avast ha ingyenest akarsz gondolom az elmegy úgy ahogy jó is

mert úgyis vírusos volt a géped ilyennel én nem szoktam vacakolni már...reinstall, csak a driver beszerszés néha macerás szoval jah...próbálkozz hátha aztán ha nem meg úgy is hagyhatod végülis nem befolyásol semmit a rendszer működésében ha már megszabadultál a vírusoktól, ugyanaz az utólsó(k) voltam megint

2017. júl. 4. 20:41
 10/18 A kérdező kommentje:
A vírusoktól megszabadultam, volt kb 5 folyamatuk feladatkezelőben, most egy sincs, csak ez az egy betűkészlet, maradt a vírus mappájában, amit nem tudok törölni. :D
2017. júl. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!