Mi használja a mappát? Hogyan deríthetném ki?
+ erőforrás figyelőben meg tudod nézni mi használja a mappát, melyik futó folyamat...nem tudom milyen rendszert használsz de Start menüben megtalálod
- Win 10 ben nekem abban a programban CPU fül -> társított leírok, ott beírod a mappa nevét (Leírók keresése), és bezárod a programot majd kitörlöd a mappát, írj ha sikerült
Vagy bezársz mindent ami fut, vagy ami nem okozza a rendszer leállását és megpróbálod kitörölni, vagy végső esetben nukleáris újratelepítés teljes formázással meg lemented cuccaid Vírusirtó jelenlétében, ajánlom a malware bytot na hali:) véglegesnek meg Avast ha ingyenest akarsz gondolom az elmegy úgy ahogy jó is
mert úgyis vírusos volt a géped ilyennel én nem szoktam vacakolni már...reinstall, csak a driver beszerszés néha macerás szoval jah...próbálkozz hátha aztán ha nem meg úgy is hagyhatod végülis nem befolyásol semmit a rendszer működésében ha már megszabadultál a vírusoktól, ugyanaz az utólsó(k) voltam megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!