Windows xp sp 32bit telepítés?
XP service pack 3-t (32bit) szeretnék telepíteni laptopomra, viszont valamiért nemtudom.
Pendrive-ról akarom bootolni, rufus nevű programmal leformáztam előtte és felraktam rá .iso-ban.
Elkezdi bootolni a gépem a win XP telepítését, eljut egy kis ideig aztán semmi error, egyszercsak ujraindul a windows 7 rajta.
Hogyan lehetne feltelepíteni a winXP-t?
Próbáljam meg esetleg nem USBről bootolni? ( win7-t sikerült telepítenem régebben USBről.)
Tippeket ötleteket várok!
Segítséget előre is köszönöm!
2017 van ember!!!
Az XP lassan nagykorú lesz, engedjük már el...
Vagy te még a dokumentumaidat is floppy lemezen tárolod??
Az, hogy virtuális gépen sem fut az simán csak bullshit.
Akkor ott más probléma van.
"... egyszercsak ujraindul a windows 7 rajta."
Ez hogy lehet, ha azt írod hogy le akarod cserélni a Win7-et? (#2)
Akkor hová telepítenéd? Mellé? Mert akkor úgy kell, hogy az alacsonyabb verziót tesszük fel először. (jelen esetben az XP-t)
Első célom az lett volna, hogy win7 mellé XP, külön partíciózva, aztán körbenéztem interneten, és olvastam, hogy előbb a régebbit kell..
Szóval most ott állok, hogy leformáztam a merevlemezeket, és most fogom megpróbálni felrakni az XP-t így.
Később majd a windows 7 is kelleni fog, azt majd ezután fogom feltelepíteni, remélem így már működni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!