Levike10100 kérdése:
Videóra animáció?
Figyelt kérdés
Videóra szeretnék animációt készíteni,mint például Király Viktor, Majka és Curtis Hatodik emelet című számuk klipjében, de sehol sem találok egy programot sem.2017. jún. 26. 17:26
1/4 anonim válasza:
ez ránézésre sima adobe aftereffects
2/4 tabaki válasza:
Ha szétbontod képekre egy videószerkesztővel, akármelyik rajzprogrammal megcsinálhatod -- ez nem valami kifinomult fázissorozat, hanem csak belefirkálás. Van vele macera, az igaz, de valamivel olcsóbb, mint az AE... Én Blenderrel és Gimppel próbálkoztam, de szerintem megoldható mondjuk VirtualDubbal és Painttel is.
3/4 tabaki válasza:
A fene gondolta, hogy ennyire ráér... A minapi gyorspróbámat leszedtem, hogy valamicskét még hozzátoldhassak. Itt az újabb:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az utolsó tökéletes! :D
2017. jún. 28. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!