Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 7 telepítési probléma?

Windows 7 telepítési probléma?

Figyelt kérdés

Vettem 1 éve egy számítógépet Operációs Rendszer nélkül , amire elsőnek Windows 10 lett felrakva majd fél év után Windows 8.1-re váltottam , de valahogy ez sem jött be , így vissza mennék az örök zöld és a régi jó Windows 7-re .

Mivel a számítógépen nincs CD Meghajtó így USB-n keresztül kellene telepítenem az op rendszert . Rufussal Bootolhatóvá tettem a Pendrive-t , a BIOS-ban is be állítottam az USB-re a BOOT-ot , de amikor elindítom a gépet beadja a telepítőt , de amikor rá megyek a "Telepítés" gombra akkor ez fogad :

"Egy CD/DVD meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen, CD-n vagy DVD-n, illetve USB flash meghajtón található, helyezze be a lemezt, vagy csatlakoztassa az eszközt most."

Néztem a tippeket :

1. USB 3.0

- Próbáltam mindegyik USB bemenetből , de ugyanaz.

Configom :

[link]

Valami tipp vagy segítség ?

2017. jún. 24. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Így?

[link]

2017. jún. 24. 17:30
 2/9 A kérdező kommentje:
NTFS-el próbáltam eddig csak
2017. jún. 24. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
bekapcsoláskor menj be a bios-ba és kapcsold át achi-ra ha ez sem használ akkor szedj le másik verziót .-
2017. jún. 24. 18:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Na ez a másik hogy nekem nincs ilyen opció hogy Raid vagy Achi.

Ez már a második Win 7 verzió amit leszedtem .

2017. jún. 24. 18:56
 5/9 CspCsj ***** válasza:

Szerintem, ha UEFI-s Win10-et telepítettél először, akkor GPT-s lett a formátum, - az NTFS-es Win7 telepítő pedig MBR-re akar telepedni.

Törölni kellene mindent a lemezről, de ahogy látom csak egy HDD van, azon pedig biztos sok fontos dolog...

USB-s próbálkozás után:

- partíciós séma GPT legyen

- fájlrendszer pedig NTFS helyett FAT32.

2017. jún. 24. 19:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Sajnos ez sem jó

Amikor ezeket állítom be akkor a kettő opció üti egymást .

Ez a Hiba üzenet fogad :

"UEFI típusú cél rendszer esetén csak EFI alól bootolható ISO képfájlok támogatottak . Kérlek, válassz egy EFI alól bootolható ISO-t, vagy állítsd a cél rendszer típusát BIOS-ra."

2017. jún. 24. 21:50
 7/9 AntZ ***** válasza:
Én ugyanígy jártam nemrég. A baj az alaplappal van, túl új a windows 7-hez. Úgy oldottam meg, hogy egy másik gépen telepítettem rá a hetest az ssd-re, majd beraktam a gépembe. Először lefagyott, reset, majd elindult, egyszer csak kiírta, hogy indítsam újra a hardware változások miatt. Innen már tudtam frissíteni, új driver-ek fel... most már működik rendesen.
2017. jún. 25. 09:37
 8/9 A kérdező kommentje:

Sajnos en nem jartam ilyen szerencsesen , mindent megprpbaltam de sehogy nem sikerult.

Aztan inkabb a Windows 10 mellett dontottem.

2017. jún. 25. 19:48
 9/9 anonim válasza:

windows 8.1 se rossz!

vegyél egy cd/dvd lejátszót ha máshogy nem megy.

lehet vagy a win rossz vagy a rufussal rosszul irtad rá!

2017. júl. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!