Sikertelen Windows 10 telepítés hibaüzenete: "A telepítés egy sérült telepítési fájl miatt leáll. " Mi lehet a probléma?
Az elmúlt 2 napban 3 laptopot kellett újratelepítenem. Mindegyiket egy USB-s pendrive-ra ráírt Windows 10 AIO (all in one) telepítővel akartam megoldani. AZ első 2 géppel nem volt baj, a 3. viszont nem akarta az igazat.
A telepítést USB 2.0-val és 3.0-ról is próbáltam, biztos ami biztos.
1. 64 bit-es windows akartam rátenni, de próbáltam 32 bit-essel is.
2. Windows 10 Pro került volna rá, de próbáltam Home-ot is.
3. Leformáztam a meghajtót, majd töröltem és úgy jelöltem ki, mint windows telepítési helyét. Volt hogy úgy próbáltam hogy új particiót hoztam létre, de volt hogy nem.
Ezután elindult a telepítés, a telepítési fájlokat szépen átmásolta, ám amint azzal végzet a következő hibaüzenetet dobta ki:
"A telepítés egy sérült telepítési fájl miatt leáll. Lépjen kapcsolatba a Windows telepítőlemez szállítójával vagy a rendszergazdával."
Újraírtam a pendrive-ot, de semmi változás, mindig ugyan ennél a lépésnél hal meg az egész.
A laptop egy zsír új Asus X550V:
-i7 6700HQ proci
-GTX 950M vidikari
-8GB DDR4
-alapból Free Dos-sal jött
Sajnos kifogytam az ötletekből, így a nagyközönségre bízom magam. Bármilyen ötletet szívesen fogadok, jobb híján pedig gari....
Minden segítséget előre is köszönök!
- Próbáld meg a hivatalos telepítőt. [link]
- Nézz egy másik pendrive-ot ha tudsz szerezni, esetleg dugd másik csatlakozóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!