Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan működik a csalók...

Hogyan működik a csalók elhárítása vagy a VAC?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, ha például valakit jelentettem counter Strike GO-ban, vagy team fortress 2-ben (csalás miatt) akkor azután mi történik?

Vannak olyan emberek akiknek az a feladta hogy a jelentett játékosokat figyeljék, vagy erre külön eljárás van? És ha igen akkor az miként zajlik?

2017. jún. 18. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
igen, vannak erre emberek, és nem, soha nem fogják ezen infókat kiadni külsősöknek.
2017. jún. 18. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, ez valami külön program, mint anno a Punkbuster, de sok szerveren moderátor is van, mert hát ugye a csalók egyre rafináltabb módszerekkel próbálkoznak.

SZVSZ néző módban, egy-egy játékos követésével szűrik a csalókat, és akit megfognak csalással, már repül is.

2017. jún. 18. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:

A VAC a számítógép memóriájában kutat ismert csalóprogramok jelenléte után. Ha talál ilyet, elküldi a Steamnek, aztán néhány hét múlva kitiltanak (ha azonnali tiltás lenne, a hackerek rá tudnának jönni, hogy mi okozza a tiltást)

CS:GO-ban van Őrség (angol neve Overwatch), ahol kijelölt játékosok megnéznek visszajátszásokat azokról a játékosokról, akiket sokan jelentettek. [link]

2017. jún. 19. 02:34
 4/4 anonim ***** válasza:
20%

Overwatchot ki lehet kerulni,ha napi 1meccset jatszol.ha jolemlekszem 6 vagy 10jelentes utan dob csak be,igy napi egy csalassal nem latszol.

Pontosan nem tudom hogy van,de privat cheatel nekem nem jott meg igy vac :D pedig viccbol kiprobaltam rage configgal is xd

2017. jún. 19. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!