Miért nem működik a realtek?
A legújabb verzióját telepítettem a gépre. A 2.81-et. Win7-em van 32 bit tehát ezt a fajtát töltöttem le. Mutatta a gép, hogy települ a program és a telepítés végén restartot kért. Újraindítottam. Nincs hang! Pedig ez egy audio driver. Évek óta ezzel a problémával küzdök, mert senki sem segít. Egyszer volt hangja, de újra lett telepítve azóta már párszor és "elveszett a hang". Pedig én ma is próbáltam az audio drivert rárakni, de SIKERTELENÜL! De miért írta ki, hogy telepítés mikor utána nem is működik a program? A semmi települt? C:\Program Files\Realtek\Audio és itt van 2 db mappa. A Drivers és az InstallShield. Most mit csináljak velük? Mindegyikben van 1-1 db alkalmazás, de rájük klikkelek és SEMMI sem történik. Órákat elb***sztam már ennek a drivernek a telepítésével.
Szokták kérni az alaplapom, bár nem tudom miért. Miköze ennek a realtekhez? Legújabbat letöltöm és csá. Alaplapom: ASRock N68C-S UCC
Kösz mindenkinek! A dirtywindowsot dolgot majd kipróbálom... Sajna csak holnap tudom!
Mindenképp 32 bites dolog kéne, mert 2 GB RAM-om van. Ideje beszerezni még. :P
Nézted a hangeszköz beállításánál? Testvéremnél volt ilyen, nm ment neki, csak a pipát át kellett tennie. Amúgy megértelek.
Van hogy az utcsó próbálkozás jön be... D
Óbasszus, hát persze, hogy nem tudod megoldani... most nézem....
mondjuk nekem is leeshetett volna hamarabb, de saját mentségemre mondom, a kérdés volt a hülye...
"miért nem működik a realtek"?
Azért b+, mert nem realtek a hangchip, hanem VIA
egész konkrétan VIA VT1705
Ettől függetlenül az alaplap oldaláról letöltött drivernek mennie kéne, MÁR AMENNIYBEN tényleg olyan alaplapod van, amit írsz...
mert hát a kérdés máshol is lehet hülye :D
Menj bele az Eszközkezelőbe, és jobbklikk az ismeretlen eszközre. Tulajdonságok, majd a Hardver résznél nézd meg a hardverazonosítót. Abból is a leghosszabbat.
Valami ilyesmi
Ezt küldd el nekem privátban (ezt a topicot már nem követem) vagy keress rá a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!