Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan Kell regisztrálni Az...

Hogyan Kell regisztrálni Az Ftp szerverre tárhely szempontjából amit a total Comanderrel lehet megnyitni?

Figyelt kérdés

2017. jún. 14. 19:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Honnan a bánatból tudjuk, ha kisatírozod a képen hogy egyáltalán melyik szerverről van szó? Az FTP nem egy cég vagy ilyesmi, hanem egy adatátvitelre szolgáló szabvány neve.
2017. jún. 14. 21:41
 12/12 tabaki ***** válasza:

Igen, én is azt gyanítom, hogy még mindig nem fogod a lényeget: Nincs olyan, hogy „az FTP-szerver”. Ez annak a szolgáltatónak az egyik szolgáltatása, ahova regisztráltál. Például én az Ultrawebre regisztráltam, annak az FTP-címe ftp.uw.hu, és van hozzá egy felhasználónevem meg egy jelszavam. Más szolgáltatónál értelemszerűen más a cím.

Lehet, hogy te azért gondolod ezt egy bizonyos, egyértelműen meghatározott szervernek, mert „a Total Comanderrel lehet megnyitni”? Elárulhatom, hogy a TC-n belül akárhány különböző címet rögzíthetsz, a program azt fogja felkeresni, amelyiket éppen kiválasztod. Az igazság másik fele, hogy ugyanazt a szervert viszont még sok más hasonló (egyéb fájlkezelők) vagy kevésbé hasonló programból (kifejezetten FTP-re szakosodott szoftverek) is elérheted -- a vége megint ugyanaz: A Total Commandernek semmi köze az egészhez.

Tehát a lényeg: Válassz egy szimpatikus szolgáltatót, és az attól kapott FTP-címet írd be. A fentiek alapján egyébként sejthető, hogy máris van ilyen szolgáltatód, de ha a címére nem emlékszel, biztosan megtalálod a honlapján. A felhasználónév/jelszó már más tészta, azokat neked kell tudnod.

2017. jún. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!