Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent az iTunes-ban az...

Mit jelent az iTunes-ban az "egyéb" címke?

Figyelt kérdés
Ha szinkronizálom a telefonom, alul megjelenik egy sáv, amiben azt látod, hogy mi mennyi helyet foglal a tárhelyből. Na, itt vannak ilyenek, hogy zene, meg dokumentumok meg ilyesmik, és van egy ilyen is, hogy "Egyéb". Ez rohadt sok helyet visz, de fogalmam sincs, mik ezek. Valaki tud segíteni?

2017. ápr. 24. 20:23
 1/1 anonim válasza:
Én is sokszor jártam így főleg a 8gbs i4s-emmel, egyedüli megoldásom nekem az volt hogy visszaállítottam a csudába ami fontos volt lementettem, és utána újként indítottam nem szabad visszaállítani mert jo eséllyel ugyan úgy tele lesz az egyéb mappa, aztán legfrissited ha kell és kész, jo időre le volt vele így a gond, ha nem találsz más megoldást ezt tudom csak ajánlani
2017. ápr. 26. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!