Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit jelent amikor az Eset azt...

Mit jelent amikor az Eset azt jelzi hogy a cím le van tiltva. Olyankor is amikor nincs megnyitva a böngésző gép bekapcsoláskor jelzi?

Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami malware vagy vírus azonnal el akar indítani egy oldalt.
2017. máj. 30. 21:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Mér néztem Esettel Mallwarebytessel,és anty Sypwarevel is találtak,leirtootam,de ugyaznaz.Mi lehet?
2017. máj. 30. 21:31
 3/11 coopper ***** válasza:

Szia.

Ez akkor is nagy valószinűség szerint azt jelenti, hogy egy olyan cimet szeretne megnyitni a gép, ami le van tiltva az ESET által (ami meg szeretné nyitni a cimet az lehet akár egy program is).

Szerintem több módszer is van arra, hogy megoldold a dolgot :

A legegyszerűbb, a CD/DVD/Pendrivéről inditható virusirtó futtatása, az egyik legjobb ilyen a Kaspersky Resurce CD-je, leirás képekkel ilusztrálva : [link]

A másik módszer lehet, ha az msconfig-ban nézegeted azt, hogy milyen programok/folyamatok indulnak el, és ezek közül próbálod meg kitalálni, melyik okozza a gondot (ezt óvatosan kapcsolgasd, mert ha olyat is kikapcsolsz amit nem kellene, az gondot okozhat).

Illetve ugyanezen a módszeren alapul a HijackThis program, futtatod, a logot feltöltöd az analizáló honlapra, megnézed, hogy mit itél gyanúsnak, eldöntöd, hogy igaza van-e vagy nincs, illetve ha kell a gyanús sorokat, takaritod (ezzel is ovatosan kell bánni, mert itt is kitörölhetsz olyan programokat, vagy szolgáltatásokat amiket nem kellene).

HijackThis Letöltése : [link]

Log Analizálás : [link] (CTRL+C, CTRL+V-vel tudod a logot beileszteni)

Sok sikert.

üdv.

2017. máj. 31. 07:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Mskonfigot már néztem,ott semmi gxanús nincs.Amúgy ésszel kapcsolgatok ott mindent.A fölösleges dolgokat ki szoktan kapcsolni.Majd megpróbálom a fent említett dolgokat.
2017. máj. 31. 09:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja és a cloudfront.net címet jelzi.
2017. máj. 31. 09:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja és Ccleanereztem is,törölte is a felesleges dolgokat,de ugyanaz.
2017. máj. 31. 09:44
 7/11 coopper ***** válasza:

Nézd meg az ESET logban (Eszközök -> Naplófájok), dátum és idő alapján, hogy melyik program okozza a gondot (Információ oszlopban van elvileg, hogy melyik program próbál a fenti cimhez kapcsolódni)

Sok sikert.

üdv.

2017. máj. 31. 14:47
 8/11 A kérdező kommentje:
A Cd ről indíthatót már lefuttatam,nem talált semmi kártevőt.Majd 1pillanat és írom a naplófájlokat.
2017. máj. 31. 15:50
 9/11 A kérdező kommentje:
És az Eset karantént is töröltem,majd mondom hogy láttam-e.Egyenlőre nem.De amúgy a karantén törlése is megoldhatja?
2017. máj. 31. 16:19
 10/11 coopper ***** válasza:
Ez nem a karantén, ez a LOG (Naplófájl) a kettőnek annyi köze van egymáshoz, hogy ami a karanténbe rakott az ESET, arról a naplófájban kell lennie egy bejegyzésnek.
2017. máj. 31. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!