Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy luckysite123 nevű vírus...

Egy luckysite123 nevű vírus megszállta a böngészőmet és sehogy se tudom kitakarítani. Valaki találkozott már ezzel a luckysie-val?

Figyelt kérdés
A Chrome böngészőmet "megszallta" egy luckysite 123 nevű vírus pár hónapja. Folyton magára állítja a kezdőlapot, az alapértelmezett keresőt, úgy, hogy hiába megyek bele a böngésző beállításaiba, valahogy elérte, hogy ne lehessen módosítani ezeket. Próbáltam már teljesen leszedni a Chrome-ot aztán tiszta telepítőből újrarakni, Avasttal, Malwarebytessel, Zemanával satöbbivel kiirtatni, ismeretlen gyanús programokat uninstallálni, max pár napig jó, utána valahonnan mindig visszatér. Ha nem tud valaki valami megoldást, hétvégén nekiállok, letörlöm a rendszervinyót, és újratelepítem az egészet...

2017. máj. 9. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Az alábbiakat még tutira nem próbáltad:

AdwCleaner

Spybot Search and Destroy

Egyébként a leggyakrabban a uTorrent, a Daemon Tools, és a KMPlayer szokta felrakni saját magával együtt a fenti szemetet is.

2017. máj. 9. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!