Kingdefender kérdése:
Windows 10 magától ne zavarj módba vált. Miért?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy pár napja minden bekapcsolás után vagy ha újraindítom a rendszert ne zavarj módba kapcsol. Nem rég szedtem le km spico aktivátort és vírusmentest nem találtam, így kénytelen voltam kikapcsolni az avastot amíg aktiválom vele a rendszert. Utána futtattam víruskeresést, talált 12 vírust, abból 10-et el tudott távolítani a maradék 2-t nem törölte, viszont azt windows defenderrel sikerült törölnöm, most az avast szerint már vírusmentes a gépem, de mintha ezután kezdte volna ezt csinálni, hogy mindig ne zavarj módba vált bekapcsolásnál. Van erre valami beállítás, ahol beállíthatom ne váltson át vagy rendszer újratelepítés? Más gondot nem tapasztaltam.2017. máj. 5. 20:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!