Avidemux használatához segítség?
Három dologban szeretnék segítséget kérni.
1: hogy tudok egy állóképet betenni a videó elejére?
2. szeretnék beszúrni egy fényképet, amit folyamatosan látni, de csak egy ideig. Fogalmam sincs lehetséges-e
2: szeretnék feliratot tenni a videóhoz. Srt formátumban megvan, mégsem ismeri fel. Felajánlja, hogy átkonvertálja ssa-ra, de mikor lementem mégis hibát ír ki. A feliratot szerettem volna középről eltolni jobbra, (mert jelenleg kitakar egy részletet) ezt youtube-on nem tudom kivitelezni. De az is megoldás lenne, ha alulra kerülne egy fekete csík, ahova majd épp a szöveg esik. Elvileg ezt megcsináltam, lementettem, órákig dolgozott, majd az egész videó helyett csak feketeség látszik, nem is játssza le :(
Bocsánat a sok kérdésért, teljesen amatőr vagyok, de eddig a vágásban ezt az ingyenes, magyar menüs programot tudtam legegyszerűbben használni. Ha van valami más javaslat, szívesen fogadom! Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!