Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Avidemux-nál hogyan lehet...

Avidemux-nál hogyan lehet kivágni az időpontot?

Figyelt kérdés
Most töltöttem le életem első videó szerkesztőjét, a lényege , hogy fedélzeti kamerával készítettem egy érdekes felvételt amit tennék fel a netre okulás végett, de a kamerán rögzítettem a rendszámom, amit nem szeretnék feltenni az internetre. Hogyan tudom ezt kivágni ? Ha arra megyek, hogy "perem leszed" akkor ügyesen kitölti zölddel, de nem menti úgy el. Már 2 órája ezzel próbálkozok. Előre is köszönöm a segítséget.
2017. márc. 16. 21:32
 1/8 A kérdező kommentje:
jaj, rendszám+időpont kivágás... bár egy magasságba van.
2017. márc. 16. 21:32
 2/8 DjImipapa ***** válasza:
2017. márc. 16. 21:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Eddig oké, a peremet kéne kivágni.
2017. márc. 16. 22:02
 4/8 DjImipapa ***** válasza:
Lehet én vagyok izé, mi a t...öm az a perem?😃
2017. márc. 17. 06:11
 5/8 A kérdező kommentje:
pl. itt egy ilyen, a zöld részt akarom levágni, hogy ne lássák, mert nekem a dátumon kívül egyéb dolgok is oda vannak írva. https://www.youtube.com/watch?v=2Rlbx1EwA_s
2017. márc. 17. 14:13
 6/8 CspCsj ***** válasza:

Legutóbb (parancssoros) FFmpeg-et ajánlottam ismerősnek:

D:\ffmpeg\ffmpeg.exe -i "D:\filmek\forras.avi" -filter:v "crop=mennyit_X:mennyit_Y:honnet_X:honnet_Y" "D:\filmek\eredmeny.mp4"

Ha mondjuk a forrásanyag egy kis részét akarod csak, akkor megadhatsz időintervallumot is:

D:\ffmpeg\ffmpeg.exe -ss kezdes_idopontja -t idotartam -i "D:\filmek\forras.avi" -filter:v "crop=mennyit_X:mennyit_Y:honnet_X:honnet_Y" "D:\filmek\eredmeny.mp4"

Példa:

Az általad adott youtube linknél mondjuk 2:15-től 10 másodpercnyit vágjon ki, és vágjon le az aljából 50 képpontot (a forrás 640x480 felbontású):

D:\ffmpeg\ffmpeg.exe -ss 00:02:15.000 -t 00:00:10.000 -i "D:\filmek\forras.avi" -filter:v "crop=640:430:0:0" "D:\filmek\eredmeny.mp4"

2017. márc. 17. 15:40
 7/8 DjImipapa ***** válasza:
Képrészletet nem vágunk... hanem takarunk, akár egy képpel, akár életlenített maszkolással, ám arra az egyszerűbb szerkesztők nem biztos hogy képesek.....(
2017. márc. 17. 18:27
 8/8 DjImipapa ***** válasza:
ui.: ffmpeg egy f.....szság!:)
2017. márc. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!