Olyan alkalmazást keresek, ami méri a leütött billentyűk számát és fajtáját ugyan így az egér kattintásokkal is?
Ja.
Visual Basic-ben megírom neked ott meg tudom. C++ -t annyira nem ismerem, azzal inkább nem kísérleteznék.
Egyébként annyi, hogy a keyevent és a clickevent vizsgálod, és ahány van belőle annyiszor írod hozzá egy változóhoz (++). Utána azt csinálsz az adattal amit szeretnél. Típusos nyelv, erre oda kell figyelni.
Az hogy miért tart itt a társadalom más topicba tartozik, off. De inkább nem fűzök hozzá véleményt. Egy internetes játékkal játszom ahol robotot használok ahhoz hogy minél hamarabb elérjem a max szintet, a játék legegyszerűbben ugy tudja kiszűrni az ilyen csalásokat, hogy monitorozza azt amit én is szeretnék. Egy átlag felhasználó 200-250 db gombnyomást hajt végre egy 30 perces játék keretein belül, még egy koreai profi is csak nyaldossa a 400 gombnyomást. Sajnos a robot amit használok képes az 500+ ra ami ember feleti így a vak is látja hogy csalok. Én csak egy egyzserű programot szeretnék ami ugyan azt csinálja mint a játék monitorozni hogy azt a robotot használhassam amelyik reprodukálja egy átlag felhasználó reakció idejét.
Köszönöm a hasznos segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!