Minden egérnek ugyan olyan hosszú a vezetéke?
Tervezek rendelni egy egeret emagról, ám kiszemeltem egy olyan usb-s egeret, amelynek úgy kell kihúzni a zsinórját. Az számomra előnyösebb lenne, mert kb 2,5-3m-re lenne szükségem. Arról tudtok nekem információt mondani, hogy ezeknek mekkora a zsinórjuk:
- Genius Micro Traveler V2 rubint Link: [link]
- A+ G9- Kago gaming egér Link: [link]
A PC-hez szánt egerek vezetéke általában hosszabb, míg a laptopokhoz való (de nyilván nem csak azokhoz használható ) egereké rövidebb, vagy kihúzható. A leghosszabb, amit eddig láttam, talán másfél méteres volt.
Csak személyes megjegyzés, de szerintem az emagot hanyagold.
nem fogsz egeret találni 3 méteres kábellel. Akkor rendezd át a szobát, rakd máshova a gépedet, mert a komolyabb egereknél is max 1,5 méter a kábelhossz.
Vagy amit írtak, USB hosszabbító.
"és annyi fiókon, és lapon megy át, hogy időnként nem veszi a jelet hogy mozgatom"
Ugye az egér usb vevője a gépbe van dugva?
Megoldás:
Ebbe dugd bele és tedd közel a vevőt. Működni fog.
Nekem is gondom volt vele, odafogattam az asztal lapja alá ragasztószalaggal a vevőt egy ilyen kábellel.
500 forintot megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!