Hiba a Windows telepítés közben?
"A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni. További..."
Ezt miért írja ki a telepítőm? Ha csak szimplán felrakom a pendrivera USB/DVD Download Tool al a Win 10 Multiple ISO-t, akkor gondnélkül tudok telepíteni, de ha egymásba integrálom őket, akár csak a 7 eseket, akár csak a 8.1 eket akár a win 10 eket, vagy egybe 7-8-10 akkor is ugyanezt a üzenetet dobja vissza, de miért??
A gépem 2007 es, és nem UEFI -s
Mi lehet a megoldás erre, hogyha én egy AIO telepítőt szeretnék készíteni, de nem engedi pont az én gépemre felrakni?
Köszi
Bármelyiket seperc alatt le tudod tölteni, így még mindig nem értem:
Azóta megcsináltam már.
Figyelj, én olyan telepítőre gondolok, amit most megis sikerűlt valósítani, ami 1 ISO ban TARTALMAZZA A Win7 Home, Pro, Ultimate, Enterprise és a Win 8.1 Home, Pro, Enterpriset és a Win 10 Home, Pro, Enterprise stb kiadásokat, tehát kb olyan 12 kiadás az 1 ben :)
Így már érted hogy mondom?:)
Azt tudtam hogy külön külön lehet szedni őket, akár Win 10 ből egy Multiple Editions is, de ilyen komplett megoldás nemvolt sehol sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!