Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hiba a Windows telepítés közben?

Hiba a Windows telepítés közben?

Figyelt kérdés

"A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létrehozni vagy egy meglévőt keresni. További..."

Ezt miért írja ki a telepítőm? Ha csak szimplán felrakom a pendrivera USB/DVD Download Tool al a Win 10 Multiple ISO-t, akkor gondnélkül tudok telepíteni, de ha egymásba integrálom őket, akár csak a 7 eseket, akár csak a 8.1 eket akár a win 10 eket, vagy egybe 7-8-10 akkor is ugyanezt a üzenetet dobja vissza, de miért??

A gépem 2007 es, és nem UEFI -s

Mi lehet a megoldás erre, hogyha én egy AIO telepítőt szeretnék készíteni, de nem engedi pont az én gépemre felrakni?

Köszi

2017. máj. 12. 12:43
 1/5 A kérdező kommentje:
??
2017. máj. 12. 17:59
 2/5 AntZ ***** válasza:
Egyáltalán minek ez all in one baromság. Nem tudod eldönteni milyen op.rendszert akarsz telepíteni?
2017. máj. 13. 10:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet mondjuk ez a megoldás praktikusabb ha valakinek kell gépet telepítsek, mithogy mindig baxakodjak külön telepítőkel....
2017. máj. 13. 14:56
 4/5 AntZ ***** válasza:

Bármelyiket seperc alatt le tudod tölteni, így még mindig nem értem:

[link]

2017. máj. 13. 20:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Azóta megcsináltam már.

Figyelj, én olyan telepítőre gondolok, amit most megis sikerűlt valósítani, ami 1 ISO ban TARTALMAZZA A Win7 Home, Pro, Ultimate, Enterprise és a Win 8.1 Home, Pro, Enterpriset és a Win 10 Home, Pro, Enterprise stb kiadásokat, tehát kb olyan 12 kiadás az 1 ben :)

Így már érted hogy mondom?:)

Azt tudtam hogy külön külön lehet szedni őket, akár Win 10 ből egy Multiple Editions is, de ilyen komplett megoldás nemvolt sehol sem

2017. máj. 14. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!