Nokia Lumia 630 telefonra (hogyan) telepíthető Androidos, vagy más operációs rendszer a Windows Phone 8.1 helyett?
W 8.1 alatt a Facebook app már nem támogatja a Messengert. Telefont cserélni, új telefont venni, webes Facebook-ot
/ más chat-et használni, többet fizetni mint eddig havonta nem akarok, csak hogy végre megint használhassam azt a b.., szájba...., tetv... (tetszés szerint behelyettesítendő) Messengert.
Erre gondoltam nagyjából:
https://www.youtube.com/watch?v=uqRiwn2Hd9U
Valaki el tudná nekem a számomra is érthetően magyarázni, magyarul hogyan csinálják ezt ?
Az első videón felraktak egy alkalmazást, aminek a használatával az androidos rendszerhez hasonló felületet fogsz kapni. De attól még az oprendszered nem lesz más. A második videón pedig frissítenek win 8.1 verzióról 10-re.
Azt mondjuk nem értem, hogy mi a bánatnak vesz valaki win oprendszeres telefont, ha utána droidot akar, de ez nem is az én dolgom.
Már bocsi, de azt csak sejtem, hogy a kérdést miért úgy tettem fel, ahogy feltettem....
Mellékesen a mai napig nem lennék hajlandó lecserélni a windows rendszerű készülékemet másra, de a támogatás megszűnése miatt sajnos rá fogok kényszerülni, ha ez valaha tönkremegy, révén, nem gyártanak már ilyet. De ez megint én vagyok, nem vagyunk egyformák.
Ha androidos telefont akarsz akkor olyan készüléket kell venned. Ezt meg add el, vagy dobd ki! Oprendszert nem tudsz másikat rátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!