A KMSpico és a KMSauto megbízható?
Figyelt kérdés
Nekem eddig nem jelzett egyik vírusirtó se, és amint használom a programot egyből letörlőm.2017. máj. 2. 20:33
1/9 anonim válasza:
Nem mindegy milyen forrásból szerezted. Amúgy ha letörlöd a windows kiütheti, szóval nem szabad letörölni. Ha kell eltudom küldeni neked.
2/9 anonim válasza:
Azt hiszed, ha rossz szándéku részek lennének egy Windows aktivatorban, ami alapvetően elég melyen belenyúlni a winfosba, akkor az aktiválás utáni gyors uninstallal ez kiküszöbölhető?! :DD
És ha nem megbízható akkor már szaladsz majd megvenni holnap a win10-et?
Amúgy meg nem tökmindegy ha vírus? A torrentezett jatekaid nyugodtan újra tudod tenni bármelyik reinstall után ugyanúgy mint eddig.
3/9 anonim válasza:
Én táncos néniket kaptam a képernyőmre!És kb a vinyó elszállt!Vehettem új winchestert és más módon aktiválom a winfost!Ami már alapból aktiválva van!Még egyszer ilyenhez nem folyamodom!
4/9 anonim válasza:
Nem jelzett egyik vírusírtó se? Akkor az az antivírus csereérett, mert a pico-ra még a Windows Defender is ráugrik előszeretettel. Sőt a creator frissítés után még a feladatütemezőben lévő picós bejegyzéseket is törölte a szemétláda :D
5/9 anonim válasza:
#3! Olyanról még nem hallottam hogy vírus tett volna tönkre hdd-t, fizikai sérülések mint ütés és mozgatás az idővel viszont kiadja magát.
6/9 A kérdező kommentje:
Egy magyar videó alatti mediafire-os linkről töltöttem le. Eddig nem jelzett se az Avast se a Defender se az Avira se az AVG. És Steamos játékokhoz kéne.
2017. máj. 3. 13:32
7/9 A kérdező kommentje:
+ miután letörlöm nem lesz baja a winfosnak.
2017. máj. 3. 13:35
8/9 anonim válasza:
#5!Konkrétan a HDD írófejét vágta gajra,mert babrált vlaamit és össze vissza ugrált,ezáltal meghíbásodott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!