Ez hivatalos / megbízható link? Malwarebytes
Ez a legjobb amit találtam ehhez a verzióhoz, még az Origo Szoftverbázist próbáltam de ott nem működnek a linkek.
Basszus ha hivatalos oldalról lenne kérdezném, hogy hivatalos?
Azt se mondtam, hogy próbálja ki valaki, csak reméltem van aki ért ahhoz hogy a régi verziók linkjei hol találhatók mert a hivatalos oldalon általában csak az újak vannak fent.
miért kellene neked régi verzió? ezeknek az a lényege hogy a legújabb legyen különben semmit nem ér..
egyébként ha nagyon akarod megpróbálhatsz keresni egyet az www.oldversion.com/ -on de bármi amit nem a gyártó hivatalos oldaláról töltesz le ( [link] az veszélyeket tartalmazhat magában
Hátha egyszer másnak is jól jön:
kutakodtam még egy kicsit, a hivatalos oldalon a support résznél van a régi verziókhoz is néhány "how to" videó, ott van letöltési link is, ami ha jól láttam ugyan az volt mint amit a kérdésbe is tettem... tehát akkor gondolom az mbamupdates.com is hivatalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!