Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Könnyű videó szerkesztő?

Könnyű videó szerkesztő?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Tudnátok nekem belinkelni könyű videó szerkesztőt,amit tényleg nem anyira nehéz használni és nem ez a 30napos és utána nem tudod használni..Belinkelne nekem valaki ahol lelehet tölteni..?O.O

Előre is köszi annak aki segít:D

(Windows Movie Makert ismerem.)

2010. máj. 15. 13:08
 1/8 A kérdező kommentje:
pl:amivel oylat is lehetne betenni vagy megcsinálni hogy az egész videó közbe fent legyen egy pl tv2 jel de mást akarok oda..amit olyannal meglehet csin..stb
2010. máj. 15. 13:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Lehet vki fogja írni a Sony Vegast azt nem tudom kezelni:/

Adobe after effects ha vki betudná linkelnia hol le tudom tölteni nem csak 30napra azt megköszönöm.meg ha valaki tudna segiteni műs videószerkesztő(k) ajánlásába azt megköszönném.

2010. máj. 15. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
Kiscsillag te is abba a hibába estél mint a kezdők nagyrésze. Nem tudod kezelni a Moviemakert és azt hiszed,hogy találsz másikat majd amit fogsz tudni kezelni.El kell,hogy szomorítsalak mert a Movimakernél csak bonyibbak vannak.
2010. máj. 15. 14:27
 4/8 anonim ***** válasza:

.

TrakAxPC

Én ezt használom.

Azt nem állítom hogy egyszerűbb használni mint a Movie Maker-t.

.

2010. máj. 15. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:

A Vegast nem is nehéz kezelni.. :D

Használj Ulead Video Studiot. Azse tűnik bonyolultnak.

2010. máj. 15. 15:30
 6/8 A kérdező kommentje:

A movie Makert tudom kezelni(kivétel azt nem tudom amit fentebb kérdeztem)ismerem már eléggé.elég sok videót csináltam azzal.

Csak most készitenünk kell egy videót..és abba olyan dolgok is kellenek amiket nem lehet sima Movie makerrel megcsinálni.

köszi a többieknek.

2010. máj. 15. 15:45
 7/8 anonim válasza:
a TrakAxPC-vel lehet képkockánként szerkeszteni a videót?
2011. aug. 7. 13:52
 8/8 anonim válasza:
valaki tudná nekem linkelni a movie makker letöltő linkjét??!! köszi
2013. jún. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!