Ez milyen videó szerkesztő program?
http://www.youtube.com/watch?v=Q-LNi821uJ4&feature=channel_v..
Van egy 20. másodpercél egy animáció, meg van még máshol is.
Nekem nagyon tetszik még az a léggömbös animáció is, meg amikor egy radír kiradírozza a képet. Melyik videó szerkesztő ez?
Nembaj ha nem ugyan az, de nekem a lényeg az hogy lehessen benne sok animációt.
Én évek óta Sony Vegas-t használok és bár szinte soha nem használom a beépített átfedéseket, most a kedvedért megnéztem és bizony a program tele van hasonló effektekkel.
Hasonlóakkal, de nem pont ilyenekkel.
A Sony Vegas az mennyire bonyolult?
Én idáig a Windows live moovie maker-t használtam, de már áttérnék másikra is.
Két alkalmazást is tudok ajánlani neked:
Sony Vegas
Adobe After Effects
A második alkalmazás használata sokkal bonyolultabb, de sokkal többet is nyújt. Különleges látványeffektek létrehozására szvsz az egyik legjobb választás. A szoftver elsajátítása nem könnyű feladat.
A Sony Vegast inkább vágásra és egyszerű átmenetek készítésére szoktam használni, arra viszont sokkal alkalmasabb, mint az After Effects.
Et pedig ajánlom figyelmedbe!
Rengeteg jó tutorial található itt Adobe After Effects-hez, 3D Studio Max-hez és más animáció és látványeffekt készítő alkalmazásokhoz.
Jó magyar videoszerkesztő, vizuális effekt készítő és animációkészítő szoftverek nincsenek.
Ha nem megy az angol, akkor itt az ideje abba is belemélyedni, ha ezeket az alkalmazásokat megfelelő szinten el akarod sajátítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!