Frissítenék a Windows 10-re, de nem értem hogy mit ért az akadálymentesítési technológián és honnan tudjam, hogy hol van, meg mit kell tennem ezzel?
Eddig csak XP-m és Win 7-em volt. Munkahelyen 8-ast használok, az új otthoni gépemen meg 8-as van és szeretném frissíteni 10-esre,mindenki ajánlotta nekem,főleg meg majd erre lesz több támogatás,de nem értem mit ért ezen az akadálymentesítési technológián.
Innen frissíteném ugye:
A végén meg megkérdezi,hogy használok-e akadálymentesítési technológiát. Ez alapból benne van a win 8-ban csak nem használom? Ha igen hol? Ha nem akkor honnan töltsem le? Tényleg csak ebben az esetben enged frissíteni 10-re?
Szerintem fogyatékossággal élőknek vannak benne dolgok, mondjuk felolvassa a képernyőt vagy felnagyítja vagy akármi.
Ha nincsenek ilyen problémáid, látássérült, hallássérült bármi, akkor ezzel nem kell foglalkozni.
Tippelem csak...
A legjobb módszer, ha a Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Kezeléstechnikai központ\A billentyűzet használatának megkönnyítése > az állapotjelző hangok bekapcsolásához teszel pipát. Így használod az akadálymentesítési technológiát, és ha véletlenül megnyomod a caps lock gombot, a gép figyelmeztet, hogy kisbetűről nagybetűre váltottál. Persze telepítés után ki is kapcsolhatod, ha zavar, nem fogja az MS az ajtót rád törni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!