Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem engedi a blender,...

Miért nem engedi a blender, hogy használjam?

Figyelt kérdés

Letöltöttem a blendert a blender.org-ról ,de amikor letöltött és rámentem egy kis fekete meg egy fehér ablakot adott ki a feketén nem igazán látszott mi van írva mert a fehér eltakarta és nem is nagyon tudok angolul.A fehéren pedig egy gomb volt és ha megnyomtam eltünt a két ablak és nem történt semmi.

Nem értem miért nem engedi használni.légyszi segitsetek minél hamarabb!

2017. ápr. 23. 21:48
 1/1 tabaki ***** válasza:
Annak az alapján, hogy az Elektronikus eszközök rovatban teszel fel programmal kapcsolatos kérdést... nos, talán hajlamos vagy a melléfogásokra. Egyelőre azt sem tudjuk, milyen operációs rendszert használsz (bár a velem született rosszmájúság azonnal Windowst feltételez), és hogy annak megfelelő fájlt töltöttél-e le a sok közül. Nem tudom, nem lehetett volna-e azt a fehér ablakot odább húzni, de itt azért többen is tudnak angolul, és esetleg útbaigazíthatnának, hogy mi a búbánat lehetett a rejtelmes felirat. Hát a fehér ablakban, vagy legalább a gombon, nem volt valami szöveg? Ha a lényeges információkat kihagyod a kérdésből, nemigen lesz ebből segítség. Én mindenesetre jelzem, hogy rossz helyen van a kérdés, talán átrakják a Programokhoz, ahol nem a vakvéletlenen múlik, hogy belebotoljon valaki, aki ért is hozzá. Te meg igyekezz mindent pontosabban leírni, hogy legalább tippelhessünk.
2017. ápr. 26. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!