Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van aki ért a Blender-hez?...

Van aki ért a Blender-hez? Lenne kérdésem. Nem tudom hogy kell egy tárgyra nagyítani vagy a nézetemet eltolni.

Figyelt kérdés
Egy ideje már használom ezt a programot. 3D-s dolgokat szoktam vele csinálni. Eddig nem okozott problémát. Szóval az van hogy edit módban ha szerkeszteni akarok valamit (vagy bármilyen módban) ugye úgy udok ráközelíteni a tárgyra hogy az egér középső gombjával. Ez eddig oké. De az a baj hogy az origóra közelít rá. És ha nem ott van a tárgyam akkor nem tudom hogy hogy kell ráközelíteni. Vagy például ha van egy magas tárgyam akkor a felső részét nem tudom olyan alaposan megszerkeszteni mert nem tudom hogy az én nézetemet hogy lehet fentebb vagy lentebb vinni. Próbáltam hozzá használati útmutatót nézni de nem értek nagyon angolul. Szóval tudna valaki ebben segíteni? Hogy hogy lehet a nézetemet eltolni vagy a nagyítás ne csak az origóra törtnjen?

2016. nov. 13. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Shiftet tatsd lenyomva mozgás közben.
2016. nov. 13. 10:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöööööm!!!!!
2016. nov. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!