Mi a megoldás egy megnyithatatlan jpg esetében?
Figyelt kérdés
Átneveztem egy JPG filet Irfanview-ban, túl hosszú nevet adtam neki, igazából infok a fotóról, és most nem tudom megnyitni semmivel és sem a Windowsban sem TC-el nem tudom átnevezni mert nem engedi. Valamit lehet ilyenkor csinálni?2017. ápr. 21. 16:44
1/4 anonim válasza:
Indítsd el a gépet egy Ubuntu DVD-ről, és abból nevezd vissza. A linux sokkal engedékenyebb a fájlnevekkel kapcsolatban, még windows fájlrendszerek alatt is.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi de ilyen nincs és mivel csak mobil netem van így max 100MB nagyságú programot tudok letölteni
ráadásul az is a baj hogy még törölni sem tudom aképeket
2017. ápr. 21. 17:28
3/4 anonim válasza:
próba, cseresznye...
Unlocker progival próbáld átnevezni.
jobb klikk a JPG-n, Átnevezés... OK
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, de a jobb klikkes ablakban ezeknél a képeknél nem jelenik meg az unlocker (a többinél igen)
2017. ápr. 21. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!