PhoenixOS, RemixOS nem működik jól acer notebookon. Van rá megoldás? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy Acer one s1002 notebookom. Gyárilag windows 10 van rajta de nagyon lassú, és a touchpad használhatatlan mellette, ugrál az egér vagy nem azt csinálja amit kell. Telepítettem rá először másodlagos rendszer ként remix os-t. Nincs hang, a kijelző lezárásra feketén világít a kijelző, a fényerő maximumon van és állításra nem reagál és a felbontás se jó, sehogy nem tudtam beállítani, youtube nem játsza le a videókat. Ugyan ezek a hibák PhoenixOS-al, kivéve a felbontás az tökéletes és ez a érintőképernyőt is érzékeli. Ezeket a hibákat lehet orvosolni valahogy? Vagy jobb lenne tiszta androidot vagy Cyanogenmod 13-at rátelepíteni?2017. ápr. 15. 12:23
1/1 anonim válasza:
nem tudom milyen cucc ez,de ha tudsz akkor rakj rá valami egyszerű linuxot(pl mint)
ha tablet,és nem megy rá akkor meg androiddal jársz a legjobban(cm13 jó választás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!