A problémám a következő: Van egy . Srt feliratfájlom, de el van csúszva a képtől. Van egy másik is, ami pedig jó, csak nem azon a nyelven ami kéne. Hogy lehet a kettőt összekombinálni?
Figyelt kérdés
Mármint úgy, hogy a feliratok időintervallumjai megmaradjanak, de a szövegét átmásoljam egyik srt-ből a másikba.
Egyesével nem fogom megcsinálni, akkor inkább hagyom az egészet. Notepad++-t használok, és reméltem, hogy van benne olyan funkció, ami a segítségemre válik, de én még nem találtam meg. A válaszokat előre is köszönöm!
2017. ápr. 16. 00:03
1/3 anonim válasza:
lejátszókban lehet késleltetni a feliratot
2/3 anonim válasza:
Syncronisation - Point sync via other subtitle...
3/3 anonim válasza:
Ha a különbség konzisztensen ugyanaz minden egyes elemnél, akkor a jó öreg Subresync megoldja. Van neki egy windows 7-hez módosított verziója, annak kéne működni 7/8/10 alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!