Valaki megmondja mi lehet a gond a játékokkal?
most volt ujra telepitve a gépem windows 7 ről windows 10 re eszközkezelőböl leszedtem a legfrissebb drivert de nem működik egy játék sem !! Fifa 15 demot nem lehet kirakni full screen-re meg a felbontast sem lehet allitani egy segedprogival elindul de nincs fps a farming simulator 17 nél pedig ezt irja
Valaki megmondja mi lehet a gond ?
Próbáld frissíteni a videokártya driverét (Ha minden igaz, akkor ez az a driver: [link] )
Ha így sem lesz jó, akkor tényleg hardvert kell cserélned.
mondol nekem egy amd am2+ os foglalatú jó procit amin lazán mennek az ujabb jatekok és ár érték arányban is jó ?
meg egy jó kis kártyát én pl rx 460 ra gondoltam
"Mindegy a játék neve, a konfigod gyenge a mai játékokhoz."
Miért kell ilyen hülyeségeket mondani?
A processzoroddal biztos, hogy semmi gond nincs.
Alig akad olyan játék, amely kevesellné.
A szűk keresztmetszetet a videokártya jelentheti, olyan játékoknál, ahol a fejlesztők silányak voltak, netán licencelt, nagy erőforrásigényű motort alkalmaztak, vagy egyszerűen csak kihasználják az újabb hardverek adottságait.
A te gondod oka lehet más is, gondolok itt mondjuk valami inkompatibilitásra. Ezt a kártyád gyártójának weboldalán levő compatibility list-ben ellenőrizheted, bár ezek sem 100 %-osak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!