Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki megmondja mi lehet a...

Budai Martinez kérdése:

Valaki megmondja mi lehet a gond a játékokkal?

Figyelt kérdés

most volt ujra telepitve a gépem windows 7 ről windows 10 re eszközkezelőböl leszedtem a legfrissebb drivert de nem működik egy játék sem !! Fifa 15 demot nem lehet kirakni full screen-re meg a felbontast sem lehet allitani egy segedprogival elindul de nincs fps a farming simulator 17 nél pedig ezt irja

[link]

Valaki megmondja mi lehet a gond ?

2017. ápr. 13. 09:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Próbáld frissíteni a videokártya driverét (Ha minden igaz, akkor ez az a driver: [link] )

Ha így sem lesz jó, akkor tényleg hardvert kell cserélned.

2017. ápr. 13. 11:02
 12/17 A kérdező kommentje:

mondol nekem egy amd am2+ os foglalatú jó procit amin lazán mennek az ujabb jatekok és ár érték arányban is jó ?

meg egy jó kis kártyát én pl rx 460 ra gondoltam

2017. ápr. 13. 11:05
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

"Mindegy a játék neve, a konfigod gyenge a mai játékokhoz."

Miért kell ilyen hülyeségeket mondani?

2017. ápr. 13. 11:07
 14/17 A kérdező kommentje:
:D de nem ő az első :D mindenki ezt mondja és elég idegesítő hogy 1 normális választ kaptam
2017. ápr. 13. 11:11
 15/17 A kérdező kommentje:
[link] ez a proci mire elég ?
2017. ápr. 13. 12:23
 16/17 anonim ***** válasza:

A processzoroddal biztos, hogy semmi gond nincs.

Alig akad olyan játék, amely kevesellné.

A szűk keresztmetszetet a videokártya jelentheti, olyan játékoknál, ahol a fejlesztők silányak voltak, netán licencelt, nagy erőforrásigényű motort alkalmaztak, vagy egyszerűen csak kihasználják az újabb hardverek adottságait.

A te gondod oka lehet más is, gondolok itt mondjuk valami inkompatibilitásra. Ezt a kártyád gyártójának weboldalán levő compatibility list-ben ellenőrizheted, bár ezek sem 100 %-osak.

2017. ápr. 13. 14:52
 17/17 A kérdező kommentje:
már most elmegy a farmos minimumon stabil 30 fps en.. szóval a proci elég a fifa 16 hoz és a gta 5 höz mellé milyen kártyát vegyek
2017. ápr. 13. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!