Valaki megmondja mi lehet a gond a játékokkal?
most volt ujra telepitve a gépem windows 7 ről windows 10 re eszközkezelőböl leszedtem a legfrissebb drivert de nem működik egy játék sem !! Fifa 15 demot nem lehet kirakni full screen-re meg a felbontast sem lehet allitani egy segedprogival elindul de nincs fps a farming simulator 17 nél pedig ezt irja
Valaki megmondja mi lehet a gond ?
bejön a játék de alig van 30 fps és akadozik !! valami nem kóser .. igen azt is én irtam ki csak basztak segiteni !
Cpu Amd Quad cora 9500
Vga Nvidia Geforce 9800 gt
8 gb ram
Sajnálom, de a processzor és videokártya édeskevés a mai játékokhoz. A CPU 10 éves, a VGA is közelíti már ezt a kort.
Elkerülhetetlen a hardver frissítés, ha a mai játékokkal játszani szeretnél élvezhetően. Vagy próbáld levenni a FIFA beállításait minimumra, hátha segít valamit. De ennél többre ne számíts, ha el is indul egy újabb játék, akkor az mindenképp low beállítások mellett, és csoda, ha nem fog akadozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!