Miben jobb a windows 10, mint az xp?
Az xp -hez képest egy erőforrászabáló szörny. Az ezzel járó előnyöket viszont nem érzem.
A programok, amik 10re vannak(Visual studio, Office), xp -re is voltak már.
A 10es játékok meg xp -n csak azért nem indulnak, mert a legújabb apik meg driverek nem jöttek rá ki.
A kezelőfelület xp -n sokkal egyszerűbb volt. Nem volt Cortana meg search, de nem is volt rá szükség, mert minden elérhető volt egy kattintással.
Egyébként a 10 televan fölösleges dolgokkal, amiket nem lehet letörölni, míg xp -n ezekből jóval kevesebb volt.
Az érintőképernyő meg a magas felbontás támogatása pedig egy egyszerű patch -el megoldható lett volna.
11: Az fps különbségnél játékokra gondoltam. Ott előfordulhat, hogy az xp lassab a több processzormag és a memória rosszab kihasználása miatt. Egyébként minden program sokkal gyorsabb xp -n. És nem igaz, hogy fingom sincsen, mert több gépem is van és mindegyiken ezt tapasztalom.
10: Jogos felvetés. Végüli a gyakorlatban az operációs rendszer arra van, hogy használjuk, nem arra, hogy erőszakosan frissítse magát a semmiért meg programokat reklámozzon.
Egyébként most így belegondolva történt komoly fejlődés Pl a biztonság terén, ugyanakkor a windows biztonsági funkcióit a 90es évekbeli linuxok is tudták, tehát ez nem indokolja a windows 10 erőforrászabálását az xp -hez képest.
Egyébként ahhoz mennyire kell primitívnek lennie valakinek, ha szerinte egy 20 évvel későbbi program minimálisan nagyobb rendszerigénye maga a sátán műve legyen?
Az ilyen minek vesz egyáltalán számítógépet?
Fogjon két követ, csapkodja össze, az még hatékonyabb.
13: Miért van szükségem több tudásra? Szerintem így is megértem amit mondanál. Ha meg a "szakmai tudás" eredménye az, hogy egy rossz dologról megértem, hogy jó, azt inkább vallásnak nevezném.
14: Csak szerintem ez az erőforrásigény növekedés indokolatlanul nagy. De pl. linuxon valahogy nem így mennek a dolgok. Ott az új programok csak annyival esznek többet, ami még indokolt.
Miket is tudsz Te az indokokról?
Miért is nem használsz Linuxot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!