Szerzőt hozzárendelni zeneszámhoz hogy kell?
Szerintem van Internet Explorer is a gépeden! - ha már ide írtál
Ott a google.com oldalon beírsz 3 varázsszót: mp3 id editor
és klikk az első linkre: [link]
Feltelepíted és használod!
Baszzus! Ilyen egyszerű az a kib4szott google használata!
Sőt van egy jobb! A Gyakorin is lehet keresni!
Ott a mindenben kereső: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=id3&sbmt=Ker..
és váááááá... egy csomó hasonló kérdés...
Én sem értem miért kell feleslegesen arcoskodni.Azért nem írta be a gugliba,hogy id editor,mert nem tudta,hogy arra van szüksége.A program amúgy jó,én is ezt használom,de miért nem lehet ezt normálisan leírni.Nem kötelező ám válaszolni semmire,ha zavar valami,lapozz egyet.
Az első vagyok...
Nem most lett feltéve a kérdés először és meg is lett normálisan válaszolva... 5 napja... és a kérdező is ugyanaz...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__84..
Ha szúrja a szemeteket, hogy angol megoldást írtam, akkor nesze nektek magyarul - mert ugye a egy 13 éves semmilyen más nyelven nem is beszél és a google az ellensége:
Google: mp3 info szerkesztés
És a legelső lap: [link]
Ebből az oldalból kb lehet is következtetni, hogy TAG-nek hívják azt, ahol szerkeszteni lehet az mp3-as információkat
Majd jön még egy google (ááá, hogy ennyit kell keresni, inkább felteszem a gyakorira és megkeresik helyettem... sokkal kényelmesebb): mp3 tag szerkesztő magyar
és az első link:
Ha valaki annyira lusta, hogy utána sem néz... sőt felteszi még egyszer, mert neki WMP11-e van és az első megoldás nem érdekli...
Kb. verjél be szöget egy csavarhúzóval, mert neked az van...
És nyugodtan pontozzatok le, mert persze hogy nincs igazam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!