Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen ingyenes progival...

Milyen ingyenes progival tudnék zenét hozzárendelni a videómhoz? (Windows Muvie Maker-rel csináltam)

Figyelt kérdés
........és az a baj,akármilyen formátumban próbálom betenni az elkészült videót a VirtualDub-ba, nem engedi. Se az AVI-t, se a WMV-t, se XWID-akármicsodát, MPEG-sem...................Nem értem!
2010. jan. 31. 21:02
 1/8 anonim ***** válasza:

A Virtual Dub nagyon régi,nem ismer fel sok formátumot.

Hasonló dolgokra képes,de modern program az Avidemux.

[link]

2010. jan. 31. 22:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul értettem, de ha win move makerel csináltál egy videót akkor miért nem ott "rendelted" hozzá a zenét is?
2010. jan. 31. 23:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Mert nem lehet!

Pontosabban csak a Virtual Dub-bal tudom azt megtenni, hogy a belehelyezett videóból audio sáv kimutolásával csinálok egy AVI-t és ezután hozzáimportálom a zenei file-omat.

Elsőnek is köszi a választ! Lehet, hogy régi program, de az elmúlt hetekben több zenés klippet is készítettem vele a youtube-ra, eddig működött.............

2010. febr. 1. 09:18
 4/8 anonim ***** válasza:

"belehelyezett videóból audio sáv kimutolásával csinálok egy AVI-t és ezután hozzáimportálom a zenei file-omat. "

Mit jelent az, hogy "kimutolásával"? Ha azt, hogy a videó eredeti hangját törlöd, és helyette új hangot teszel,

akkor ezt bármilyen videószerkesztővel megteheted.

2010. febr. 2. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:

Moovie Maker tud ilyet csinálni amúgy és még egyszerűbb is.

1. A videót már meg tudod csinálni,arról nem is írok.

2. Megnyitod azt a zenét amit hozzá akarsz adni.

3.Lent katt:idősor megjelenítése.A Hang_Zene sávra húzd be a zenét.

4.Katt az első ikonra lent.Bejön a Hangerőszintek ablak.Csúszkát húzd el a Hang_zene irányába.

2010. febr. 2. 09:43
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi szépen, közben én is rájöttem erre a lehetőségre.......:D
2010. febr. 2. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy linket esetleg a legutóbbi videódhoz? :)
2010. febr. 3. 10:36
 8/8 A kérdező kommentje:
2010. febr. 5. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!