Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Radeon videókártyával már nem...

Radeon videókártyával már nem is lehet játszani az új Doom-al?

Figyelt kérdés

FATAL ERROR: wglCreateContextAttribsARB failed ilyen tipus hibát ir ki, több helyen azt irják hogy belépsz az Nvidia controll panelbe és fel rakod a videókártyát teljesítményre és kész. Máshol meg azt hogy állítsd át hogy az elsődleges videókari ne az integrált legyen. Nekem se Nvidia nincs se integrált videókari. Most komolyan Radeon R7 240-el már nem is tudok játszani vele, át állitottam és is teljesítményre is.. meg egyéni beállítást is csináltam neki, ahol szinte minden beállítást megnéztem de nem indul el... Valami ötlet?

Radeon R7 240 1Gb Gddr5

i3 6300

xFury 8 Gb DDR4

160 Gb SSD, 1 Tb tár

Azt hiszem nem a gép gyengeség a baja. Csak nem tudok rájönni mi, Tudtok segiteni?

2017. ápr. 4. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Az a kártya nagyon gyenge, de lehet vele játszani. Valami nálad hibás.
2017. ápr. 4. 17:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Azért annyira nem gyenge haver... Minden játékkal FullHd-ben (biztos tudod mekkora felbontás) játszok Tv-n.. Mondjuk Gta5, Crysis3, Batman Arkham Knight, Just Cause2, Assassin's Creed Revelations, Rise of the Tomb Raider és elhiheted a batman-en kivül egyikse minimum grafika... ( a batman megakadna mert az elmosódást nem támogatja.... úgyhogy ez minimumon van hogy szépen menjen)
2017. ápr. 4. 18:02
 3/7 DjImipapa ***** válasza:
Nekem higgyél, ne másnak, még csak ne is a Tamásnak:), A belépőszint és a középkategória alján található a kártyád. ennyi.
2017. ápr. 4. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:

A 2GB VRAM-al rendelkező OC-zot R7 240 épphogy viszi 1366x768 LOW grafikán.

[link]

A tied kifutna a VRAM-ból. Sajnos ehhez a játékhoz már kevés.

2017. ápr. 4. 19:16
 5/7 DjImipapa ***** válasza:
Lásd nem hiszi el....:)
2017. ápr. 4. 19:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Ja értem... akkor mégis csak...

Milyen videókarit javasoltok?

Gigabyte GV-N105TOC-4GD GTX1050 TI (4GB, DDR5, 1282bit, 2xDVI, HDMI, Dual Slot Venti) ?

Ez tetszett meg nekem.

2017. ápr. 4. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó lesz.
2017. ápr. 4. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!