Melyik a jobb operációs rendszer?
Amelyiket megvetted... de egyik sem, elvégre win10nek lesz hosszabb a támogatási ideje.
Amúgy meg
-otthoni felhasználásra Home
-kicsit professzionálisabb felhasználásra Pro
-Enterprise nem elérhető számunkra
-Ultimate felesleges
Ez hülyeség. Én nagy Linux-fan vagyok, használom is az egyik gépemen.
DE.
Vannak programok, amik nem futnak Linuxon (jellemzően a csúcsprogramok, esetemben a kiadványszerkesztők) és nincs megfelelő Linuxos alternatívájuk.
Játékok- vagy sikerül wine-al telepíteni vagy nem, többnyire nem.
Ez a két legnagyobb probléma vele.
#3.Minden ember szinte azt használ most,csak épp Android alatt.
Kérdező:
Szerintem a Pro a legjobb otthoni használatra.
#4.Ez nem a "Linux" sara hanem a fejlesztőké.
Egyszerűen nem éri meg nekik kiadni arra az 1%-ra,de még keveset is mondtam mert utána meg át kéne fordítani a disztró-k többségére külön-külön ami még több meló.(talán most a legtöbben Mint-t és Ubuntu-t használnak de ne feledkezzünk el a más alapokra épülő Fedorá-ról és OpenSUSE-ról sem)
Így van, persze hogy nem a Linux sara. Ettől ez még egy remek rendszer.
Ettől függetlenül ha valaki csúcsprogramokkal dolgozik, szembesülni fog azzal, hogy hoppá..ezt sem tudom telepíteni, azt sem...
A játékokkal ugyanígy lesz, pláne ha a legújabbakkal akar játszani.
És mivel várhatóan nem lesz változás, a Windowsra szükség lesz ezután is.
"Nyugat-Európa szerte egyre több helyen használják hivatalosan a Linux rendszereket, és "MS Office"-al kompatibilis, azokat kezelni tudó alkalmazásokat."
Vagy legalábbis vannak, akik próbálkoznak vele.
Az egyik "leghíresebb" próbálkozó München a LiMUX nevű disztribúcióval:
legutóbb 2017 februárjában volt róla hír a visszafelé váltás kapcsán:
De a francia csendőrség sikeresebb e téren:
# 9
Nem írnék erre semmit, mert ma "lehurrognának"... Az idő...az majd dönteni fog! Térjünk vissza erre 5 év múlva! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!