Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Aki jártas képszerkesztésben,...

Aki jártas képszerkesztésben, tudn. A nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Ezt a képet hogyan lehetne jóval élesebb képként elkészíteni? Matricát szeretnék nyomtatni.

Ez ugyanaz csak fekete-fehérben:

[link]

És ilyen minőség a cél:

[link]

Ezt meg lehet valahogy rajzolni / élesíteni, vagy felejtős?

Előre is köszönöm!!

2017. márc. 27. 09:41
 1/7 tabaki ***** válasza:
Megcsinálható, de gyakorlatilag újra ki kell találni az egészet. Ezeknek a képeknek az alapján lehetetlen pontos rajzot készíteni.
2017. márc. 27. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen újra kell rajzolni, pl. így:

[link]

Tőle egyébként szerintem kérhetsz is árajánlatot rá. Ott van jobb oldalt lent az elérhetősége.

2017. márc. 27. 10:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Vagy! Sokkal könnyebb lenne: Ebbe a képbe

[link]

átrakható innen a Mezőgép feletti kis szimbólum?

[link]

A képek nagyobb felbontásban is megvannak, ha az segítség.

2017. márc. 27. 10:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Persze az M betű melletti kalászok helyére :)
2017. márc. 27. 10:38
 5/7 tabaki ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy ez egy meghökkentően rossz logó, elképesztően pocsék és trehány módon kivitelezve, de a két első kép (amely a színétől eltekintve „ugyanaz”) is csak távolról emlékeztet egymásra. Ha eddig ennyi disznóság belefért, leszel szíves lenyelni, hogy egyikhez sem ragaszkodtam tökéletesen, kapod, amit kapsz:

[link]

2017. márc. 27. 13:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Húúú, ez tökéletes lesz. Az az igazság, hogy az én gépemről hiányzott a matrica (meg sok más is), próbáltam netről a lehető legöbb képet lementeni, hogy a gyárira hasonlítson majd a gépem.. Nagyon szépen köszönöm!!
2017. márc. 27. 14:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nem is csoda a kevés adat, a logó még valamikor 1976 körül került a gépekre :)
2017. márc. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!