Informatikában jártas személy el tudná mondani, hogy a karanténba került fájlokból hogyan s mivel lehet a vírus kiszedni?
Na szóval, ez a büdös helyzet:
Elképzelésem sincs, hogy kerültek ezek fel, semmit sem telepítettem a szükséges dolgokon kívül, neten is kerülöm a vírusnak látszó dolgok megnyitását.
De a lényeg, el tudnám ezt valamivel tüntetni itthon egyedül, vagy muszáj szakember?
1. A karanten azt egy zart doboz, ami nem nyithato ki belulrol:)
Tehat amit elfogott a virusirto, azert mar nem kell aggodni.
(Azert nem torli, mert lehet hogy neked megis fontos, vagy teves riasztas.)
2. A KMS server a nem-eredeti Windowsok aktivalasat vegzi. Lehet ezert nem szereti az irto, de lehet hogy csak a neve ugyanaz.
Mindenesetre eredeti Windows sokat segitene (vagy Linux).
Tobbirol otletem sincs, de nem tunnek veszelyesnek.
"Tobbirol otletem sincs, de nem tunnek veszelyesnek"
Nem akarok gonoszkodni, de egy kártevőnek épp az a célja, hogy ezt gondoljuk. :)
Víruskeresőkben ez javítás, vagy hasonló kifejezéssel szokott szerepelni, tehát kísérletet tesz a javításukra. Ez vagy sikerül, vagy nem.
Törölni pedig a víruskereső progin belül próbáld a karanténnél.
Ha meg tényleg fontosak, akkor azt kell kideríteni, hogy eredetileg hova tartoztak. Pl. ha Win-hez, akkor a Win telepítővel érdemes egy rendszerjavítást csinálni. (Vagy driver újratelepítés, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!