Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Számítástechnikai boltban...

Számítástechnikai boltban újonnan vásárolt gépen KMSpico?

Figyelt kérdés
Egy hónapja vásárolt laptopon találtam egy KMSpico nevű programot és utána néztem. Ez valami féle Windows aktivátor. Ez azt jelenti, hogy a számítógép boltban is feketén telepítik a windowst?

2017. márc. 23. 23:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen, ez azt jelenti.
2017. márc. 23. 23:15
 2/15 A kérdező kommentje:
A vírusírtóm dobta ki,hogy a KMSpico furcsán viselkedik. Remélem nem nyelt be a gép ez miatt vírust. Menjek vissza reklamálni vagy ez bevett szokás máshol is?
2017. márc. 23. 23:18
 3/15 |Orfeusz| ***** válasza:
56%
Ha fizettél a Windowsért, akkor menj vissza. Ha nem fizettél érte, akkor nincs mit reklamálni.
2017. márc. 23. 23:19
 4/15 anonim ***** válasza:

Szűnt már meg PC shop Mo-n ezért, nagyon nem szép dolog tőlük.

A legjobb az lenne ha eladnak egy PC-t akkor felraknak egy wint (MSDN-t) és majd a felhasználó aktiválja ahogy akarja.

Vagy választ hozzá egy win-t és kifizeti.

2017. márc. 23. 23:24
 5/15 anonim ***** válasza:

Használtan vetted a gépet? Ha igen, akkor nem újdonság hogy feketén telepítik, bár ez elég kockázatos.

Én fél évig dolgoztam egy informatikai üzletben eladóként, ahova sok használt laptop érkezett legtöbb esetben eredeti Windows 7 COA matricával ellátva, de még így is Ubuntuval telepítettünk mindent biztos ami biztos alapon.

2017. márc. 23. 23:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha nem kaptál eredeti windowsos telepítőcd-t, akkor bizony ez a példány hamisított. Nyomd fel őket a microsoftnál.
2017. márc. 23. 23:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Vadi új gépről van szó, és az ember azt gondolná ha kifizet egy nagyobb összeget, akkor már eredeti windows-t kap. Lefuttattam egy antimalware programot és beigazolódott a félelmem. Az lenne a kérdésem még, hogy ha most eltávolítom a KMSpico-t akkor feketén,de "aktív" marad? Köszönöm a válaszokat.
2017. márc. 23. 23:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha vadi új gépről van szó, akkor viszont még rosszabb a helyzet, mivel a gyártó biztosan nem telepít rá feketén Windowst, ergo a boltban a gépet kibontották, bekapcsolták, rátelepítették a Windows-t és jobb esetben visszarakták a dobozába. Innentől kezdve viszont nem vadi új... Én ezt biztosan nem hagynám annyiban.
2017. márc. 24. 00:38
 9/15 Dongaben ***** válasza:
Alkatrészekből összerakott asztali PC-nél még el tudom képzelni, hogy a kipróbáláshoz feltett rendszert elfelejtették törölni, de Laptop esetében nem. Még azt is el tudom képzelni, hogy ez egy garanciában "visszavitt" gép volt... Az biztos, hogy nem vet jó fényt az üzletre...
2017. márc. 24. 01:47
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

"z ember azt gondolná ha kifizet egy nagyobb összeget, akkor már eredeti windows-t kap"

Nem, az ember azt kapja, amiért fizet. Mindegy mennyit fizettél a gépért, ha a Windowsért nem fizettél. Ha zavar, hogy ingyen felrakták, akkor formázd le a rendszermeghajtót és annyi.

2017. márc. 24. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!