Hogyan lehet a KMSpicot újra alkalmazni?
1-es A kulcsszavaknál van, h windows 8.1.
A kérdésre rátérve, ha nincsenek a gépeden fontos adatok akkor én a helyedben új windows-t raknék a helyedbe.
Valamit félreértesz. Adott windows verzióhoz egyetlen KMS kulcs létezik, minden gép azt használja. Nem csoda, hogy mindig ugyanazt kapod vissza.
A lejárás miatt telepíti neked az autokms szolgáltatást, amit nem szabad piszkálni, meg nem szabad, hogy a vírusirtó kiirtsa, és akkor minden egyes rendszerindításnál újra leszel aktiválva, és soha nem jár le.
A jelenlegi helyzetedre a megoldás:
1. Teljesen pucold le a picót meg az esetleges autokms maradványt is
2. Admin parancssorban add ki a system32 könyvtárban az "slmgr -rearm" parancsot
3. Indítsd újra a gépet
4. Aktiváld újra. Picó helyett a legfrissebb béta MS Toolkit ajánlott, amit az MDL-en megtalálsz ugyanúgy, mint a Picót.
# 5/5 válaszoló!
Próbáltam már ilyen parancssorral megpróbálni kitörölni a product keyt is. Ez az oldal alapján: [link]
Ennél is, meg a te megadott parancsod alapján is egy hibakódot ír ki. Ezt:"slui.exe 0x2a 0x8041002". Kerestem ezt a hibakódot neten, de nem találtam sehol, hogy mi a megoldás, tehát ezt a fajta parancssort sem tudom alkalmazni, mert ugyanezt a hibát írja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!