Tegnap újratelepítettem a Windows 10-et és azóta nem tudok letölteni semmit az áruházból. Többi lent?
Nem eredeti a Windows csak crackelve lett.
Mivel eredeti volt rajta és azt hallottam hogy ha én újra telepítem akkor frissítés után magától felismeri a számítógépet és aktíválja önmagát de nekem nem így lett pedig estig vártam vele.
Kimaradt:
Áruházat online Microsoft-fiókkal tudod használni, - ha csak helyi fiók van, akkor nem.
Pro volt rajta és azt is telepítettem vissza 64bites.
De amikor belépek a gépházba a Frissítések és Biztonságnál az Aktiválásra akkor azt írja hogy nem lehet csatlakozni a szervezet aktiválási szolgáltatáshoz.
Az áruház az megoldódott :D
Az előző Windowst nem én telepítettem rá így nem tudom a termékkulcsot mert már úgy vettem hogy aki eladta az pont akkor telepítette újra amikor érte mentem.
a termékkulcsnál az utolsó 5 karaktert ki jelzi de többet nem.
De ha más nem akkor maradok a crackelt verziónál. :)
Mert most megint újra telepítettem.
A hibakód : 0x8007007B
A hibakód : 0x8007007B
De nem tudom megnézni mi a termékkulcs valahol?
Mert elvileg amint csatlakozik a gép a nethez úgy kéne aktiválni önmagát legalábbis sokan ezt írták le tapasztalatként.
A hibakód alapján valószínű, hogy vállalati rendszerekre szánt mennyiségi liszenszes (VL) kulccsal lett korábban aktiválva, és már lejárt a kulcs aktiválási lehetőségeinek száma, - vagy leselejtezett vállalati számítógép esetén nem tud csatlakozni a szerverhez, amin keresztül aktiválódna.
Vannak programok termékkulcs kiolvasásához, de még nem volt szükségem rá, így nem használtam, nincs tapasztalatom.
Írd be rendszergazdai parancssorba a következőket (windows gomb + X):
slmgr -dli
slmgr -dlv
slmgr -xpr
Ha mindegyik parancsra azt kapod, hogy tartósan aktiválva, akkor örülsz.
Ha nem akkor írd be:
slmgr -ato
aktiválja a kulcsot és a licenszet a Microsoft szerverén.
slmgr -ckms
alapra állítja a KMS szerver nevét.
Ezek után megint próbáld az első három parancsot.
Sajnos a windows 10-en nem tudod kiolvasni a termékkulcsot:
„Furcsa dolog történik, ha az ingyenes frissítést követően a Windows 10-ben megpróbáljuk megkeresni a 25 karakterből álló termékkulcsot: nem fogjuk megtalálni. Ha segédeszközként bevetünk egy, a termékkulcsok felkutatására specializálódott programot, például a Magical Jelly Bean fejlesztésű KeyFindert, egy általános termékkulcsot kapunk, minden egyes operációs rendszer példány esetében ugyanazt. Például a Windows 10 Pro minden egyes használójának a KeyFinder a következő termékkulcsot "találja meg": VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T. Ki lehet próbálni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!