Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok segíteni Excelben?

Tudnátok segíteni Excelben?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy házi feladatot de nem igen értem az excelt esetleg valaki tudna abban segíteni hogy melyik füvényeket kell használni az adot pontoknál . [link] Itt a feladat lap

2017. márc. 20. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Melyik pontnál van gondod?

Hol akadtál el?

Excel képlet bajod van vagy a "fizikával" állsz hadilábon? (esetleg a matekkal?)

2017. márc. 20. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:
3. és a 6. vagyis a 3. nál tudom mit kell csinálni de arra nincs valami fügvény hogy ne kelljen egyesével begépelgetnem a kivonásokat ?
2017. márc. 20. 12:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ilyen függvény, de a függvényt lehet másolni, illetve abszolúttá és relatívvá tenni, de gondolom neked ez kínai, mégis mit tanítanak nektek... Mert ezek alapján szrt sem.

A függvény másolás a 3. feladatnál pofon egyszer nem kell se oszlopot se sort rögzitened, kattints a másolandó függvény cellájára majd jobb alső sarokban vagy egy fekete téglalapot vagy keresztet látsz arra kattintva huzd jobbra mintha kijelölnél valamit.

Most a 6. feladatra nincs időm (ahhoz el kellene kezdenem a feladatot) a munkám miatt de a hivatalos érettségik oldalán a megoldást le tudod tölteni :)

2017. márc. 20. 12:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nos igazából eltaláltad szó szerint szart se. Órán netezünk és ilyen otthoni feladatokat kapunk amire meg magamtól kéne rájönnöm most igazából a táblázaton kívül mindennel meg vagyok
2017. márc. 20. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!