Tudnátok segíteni Excelben?
Figyelt kérdés
Kaptunk egy házi feladatot de nem igen értem az excelt esetleg valaki tudna abban segíteni hogy melyik füvényeket kell használni az adot pontoknál . [link] Itt a feladat lap2017. márc. 20. 12:01
1/4 anonim válasza:
Melyik pontnál van gondod?
Hol akadtál el?
Excel képlet bajod van vagy a "fizikával" állsz hadilábon? (esetleg a matekkal?)
2/4 A kérdező kommentje:
3. és a 6. vagyis a 3. nál tudom mit kell csinálni de arra nincs valami fügvény hogy ne kelljen egyesével begépelgetnem a kivonásokat ?
2017. márc. 20. 12:21
3/4 anonim válasza:
Nincs ilyen függvény, de a függvényt lehet másolni, illetve abszolúttá és relatívvá tenni, de gondolom neked ez kínai, mégis mit tanítanak nektek... Mert ezek alapján szrt sem.
A függvény másolás a 3. feladatnál pofon egyszer nem kell se oszlopot se sort rögzitened, kattints a másolandó függvény cellájára majd jobb alső sarokban vagy egy fekete téglalapot vagy keresztet látsz arra kattintva huzd jobbra mintha kijelölnél valamit.
Most a 6. feladatra nincs időm (ahhoz el kellene kezdenem a feladatot) a munkám miatt de a hivatalos érettségik oldalán a megoldást le tudod tölteni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ nos igazából eltaláltad szó szerint szart se. Órán netezünk és ilyen otthoni feladatokat kapunk amire meg magamtól kéne rájönnöm most igazából a táblázaton kívül mindennel meg vagyok
2017. márc. 20. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!