Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem mozog külön-külön a...

Jozsoo kérdése:

Miért nem mozog külön-külön a függőlegesen kettéosztott ablaktábla excelben? Vízsintes osztásnál működik de függőlegesnél nem. Miért?!? (2013-as)

Figyelt kérdés
2017. márc. 16. 08:42
 1/2 Palotás Imre ***** válasza:

Külön mozog az, csak éppen a lap alján lévő csúszkával balra-jobbra.

Azt ne várd, hogy a függőlegesen osztott táblák fel-le is külön mozogjanak. Ezen az alapon a vízszintesen osztott tábláknak balra-jobbra is külön kellene mozogniuk.

Tehát a vízszintes osztás az alsó és felső részt mozgatja külön fel-le, a függőleges osztás a bal és jobb oldalt mozgatja balra-jobbra egymástól függetlenül.

2017. márc. 20. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!Én tényleg arra gondoltam, hogy minden irányba mozgatható külön-külön a felosztott részek.most megnyugodtam, mert azt hittem, hogy a gépemmel, vagy a programmal van valami probléma.Mindig tanul az ember!

Üdv.

2017. márc. 21. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!