Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » FL Studióba hogy lehet csináln...

FL Studióba hogy lehet csinálni basszust? Több lent.

Figyelt kérdés

Csinálok egy zenét de sajnos nem tudom hogyan kell ilyesmi basszust csinálni. Fl Studio Producer Edition-t vettem meg + megvettem Massive VsT-t + Nexus2,+ GMS stb.

Zhu Faded a zene címe itt a link.

https://www.youtube.com/watch?v=zk3r-K8TQ5g

38 MÁSODPERCNÉL

Dallamot már mindent össze tudtam rakni de ami 38 másodpercnél van basszus azt egyszerűen nem tudom, hogy milyen pluginnal lehetne megcsinálni. Tudnátok nekem ebben segíteni?

2017. márc. 17. 03:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A sytrusból a deep nevű preset hasonlít rá, ha arra még teszel valami autofiltert, kb. ugyanaz
2017. márc. 18. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi kiprobalom :) Vegre valaki irt :D
2017. márc. 18. 16:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan egyszeru mint gondoltam :D Serummal probalkoztam most tudtam csinalni deep house basszust eleg jo lett viszont nem olyan mint a ZHU ba. Sylenth1 -et nem sikerult felraknom mert allandoan kifagy.
2017. márc. 18. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

/watch?v=OAygN_uuSLU&t=1402s

ebbe benne van, hogyan lehet pont olyat serummal

2017. márc. 19. 19:09
 5/5 anonim ***** válasza:
nexusban is van basszus
2020. nov. 12. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!