FL Studióba hogy lehet csinálni basszust? Több lent.
Figyelt kérdés
Csinálok egy zenét de sajnos nem tudom hogyan kell ilyesmi basszust csinálni. Fl Studio Producer Edition-t vettem meg + megvettem Massive VsT-t + Nexus2,+ GMS stb.
Zhu Faded a zene címe itt a link.
https://www.youtube.com/watch?v=zk3r-K8TQ5g
38 MÁSODPERCNÉL
Dallamot már mindent össze tudtam rakni de ami 38 másodpercnél van basszus azt egyszerűen nem tudom, hogy milyen pluginnal lehetne megcsinálni. Tudnátok nekem ebben segíteni?
2017. márc. 17. 03:57
1/5 anonim válasza:
A sytrusból a deep nevű preset hasonlít rá, ha arra még teszel valami autofiltert, kb. ugyanaz
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi kiprobalom :) Vegre valaki irt :D
2017. márc. 18. 16:44
3/5 A kérdező kommentje:
Ez nem olyan egyszeru mint gondoltam :D Serummal probalkoztam most tudtam csinalni deep house basszust eleg jo lett viszont nem olyan mint a ZHU ba. Sylenth1 -et nem sikerult felraknom mert allandoan kifagy.
2017. márc. 18. 23:34
4/5 anonim válasza:
/watch?v=OAygN_uuSLU&t=1402s
ebbe benne van, hogyan lehet pont olyat serummal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!